Fenerin gizli aşkı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
Fenerin gizli aşkı..
Alex'in menajeri Figger devrede
Ortega, Alex ve Anelka gibi dünya yıldızlarını F.Bahçe'ye kazandırarak dünyayı ayağa kaldıran başkan Aziz Yıldırım yine çok büyük düşünüyor. Yıldırım'ın, Santos'ta oynayan 21 yaşındaki Robinho lakaplı Robson de Souza için nabız yokladığı öğrenildi. Yönetimin, Brezilya'nın yeni Pele'sinin transferinde mutlu sona ulaşmak için Alex'in menajeri Juan Figger'ı görevlendirdiği belirtildi.

'Real Madrid'de kaybolabilir'
Kanarya'nın Alex'te olduğu gibi Robinho'yu almak için de Konfederasyon Kupası'nın bitmesini beklediği öğrenildi. Yıldız futbolcuyu isteyen bir diğer takım ise Real Madrid. Ancak Robinho'nun menajeri Juan Figger'in "Robinho'nun yaşı çok genç. Real Madrid'e giderse kaybolabilir. Onun Brezilyalıların çok olduğu bir takıma transfer olması daha uygun" demesi F.Bahçe'nin şansını artırıyor.

Alex'le Robinho Avrupa'yı sarsar
Brezilya'nın Esportiva gazetesi spor editörlerinden Jorge D.Alex, Robinho için "Brezilya futbolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük yıldızlardan biri olmaya aday" yorumunu yaptı. Gazeteci Alex, "Robinho, şeytani bir zekaya sahip. Onu kim almak istiyorsa elini çabuk tutmalı. Çünkü birkaç yıl sonra Robinho için çok astronomik fiyatlar konuşmaya başlanacak. Eğer Fenerbahçe, Robinho'yu alırsa, Alex'le birlikte bu ikili, Avrupa'yı ayağa kaldırır" ifadesini kullandı.











bu haberler ne kadar da yalanlasa insan ın içinde bir umut ışıgı oluo!
Ama bu adamı alıp da super teknik direktorumz tarafından sag kanat oyuncusu yaplırsa!..
 
DoKuZuNCuKaPI

DoKuZuNCuKaPI

Üye
Alex ve Anelka Dünya'yı ayağa kaldırdı demek. Nitekim Türkiye'de isterlerse 10000000 gol atsınlar kimin umrunda zaten lig 4 takım arasında gidip geliyor. Alex'i avrupada uluslararası maçlarda ve Türkiye'de büyük maçlarda gördük hiçte Dünya yıldızı bir adam değil büyütmeye gerek yok küçük maçların adamı bir Dünya yıldızı gibi oynayamıyor. Yeni alınacak adamda böyleyse varsın kıyamet kopsun zaten çok iyi olsa Fenerbahçe'ye kalmaz o kadar dev kulüp arasından :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
526
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
4
Görüntüleme
494
delrico
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
358
delrico


Üst Alt