Fener'i deviren Trabzon şampiyon oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fener'i deviren Trabzon şampiyon oldu
Futbolda Bölgesel Gençlik Geliştirme U18 Ligi'nde Trabzonspor, Fenerbahçe'yi penaltılarla yenerek şampiyon oldu.












Trabzonspor ile Fenerbahçe U18 takımları arasındaki final maçı, Antalya'nın Manavgat ilçesinde Emirhan Spor Tesisleri'nde yapıldı.


Çok sert ve gergin geçen maçta takımlar 90 dakika boyunca ele geçirdikleri pozisyonları değerlendiremedi. Maç, 0-0 sona erdi. Daha sonra penaltı atışlarına geçildi. Fenerbahçe'de Samet penaltı atışını kullanamadı. Penaltılarda 5 atışı da gole çeviren Trabzonspor, sahadan 5-4 galip ayrıldı ve şampiyon oldu. Trabzonspor'un kupasını ve madalyalarını Ümit Milli Takımlar Teknik Direktörü Raşit Çetiner, Fenerbahçe'ye de ikincilik kupası ile madalyalarını Türkiye Futbol Federasyonu Genel Direktör Yardımcısı Cezmi Turan verdi. Şampiyon Trabzonspor ve Fenerbahçeli genç futbolcular birlikte fotoğraf çektirdi.
Törenin ardından, Trabzonsporlu futbolcular ve teknik heyet sevinç çığlıkları attı. Futbolcular sahada kolbastı oynayarak sevinçlerini sürdürdü. Taraftarlarda tribünlerde sevinç gösterilerinde bulundu. Bordo- mavili futbolcular, formalarını taraftarlara hediye etti
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt