Fenere Pkk Benzetmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
Fenere Pkk Benzetmesi
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe yönetimini terör örgütü PKK'ya benzetirken, Sarı-lacivertli yönetimi cumhuriyet içinde yeni bir cumhuriyet kurma peşinde olan bir örgüt gibi davranmakla suçladı. Fenerbahçe'yi Türk futbolunu bölmekle suçlayan Cavcav, "Üzülerek ifade ediyorum, Fenerbahçe yönetimini Türkiye'de Türkiye Cumhuriyeti varken PKK gibi, başka kuruluşlar gibi Türkiye'de hükümet kurmak isteyen, cumhuriyet içerisinde cumhuriyet kurmak isteyen bir örgüte benzetiyorum" dedi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, İHA'ya Fenerbahçe camiasını ayağa kaldıracak açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin Kulüpler Birliği'nden ayrılmasını eleştiren Başkan İlhan Cavcav, "Türkiye'de 18 kulüp var. Fenerbahçe de büyük bir camia. Üzülerek ifade ediyorum, Fenerbahçe yönetimini Türkiye'de Türkiye Cumhuriyeti varken PKK gibi, başka kuruluşlar gibi Türkiye'de hükümet kurmak isteyen, cumhuriyet içerisinde cumhuriyet kurmak isteyen bir örgüte benzetiyorum. Biz vatan olarak biriz. Bütün Türkiye Cumhuriyeti Türk'ü de olsa Kürt'ü de olsa Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşıdır. Bir bütünleşme içinde olmamız lazım. Ama sporumuzda büyük, güzide kulübümüz Fenerbahçe'nin başkanı tutum, davranış ve beyanlarıyla sanki Fenerbahçe Cumhuriyeti'ni kurma gibi bir gayret ve çaba içerisinde. Fenerbahçe Kulübü de tutum ve davranışlarıyla böyle bir cumhuriyet kurma arzusunu ortaya koyuyor. Bu benim için şahıs olarak önemli değil. Türkiye'de 18 kulübümüz var. Fenerbahçe eğer böyle bir Cumhuriyet kurmak arzusu içerisindeyse; Kulüpler Birliği'nden ayrıldığını nasıl açıkladıysa, Türkiye liglerinden de çekildiğini ilan etsin" diye konuştu.

Fenerbahçe Kulübü'ne İstanbul'daki Kartalspor, Pendikspor, Beylerbeyi, Beykozspor gibi takımlarla bir lig kurmasını öneren Cavcav, "Fenerbahçe'nin de içinde olduğu bu takımlar kendi aralarında oynayabilir. O zaman herkes rahat eder. Fenerbahçe de rahat eder, diğer kulüplerimiz de rahat eder. Fenerbahçe kulübümüzün tutum ve davranışı şahsen benim için pek önemli bir olay değil. Olay olarak da görmek istemiyorum" ifadelerini kullandı.

kaynak:mynet spor
 


Salihyet

Salihyet

Üye
bu adam çok komik yaa konuyu keşke mizah bölümüne açsaydın çekmiş kafayı konuşuyo
 

oteb

Üye
Kulüpler Birliği ile Fenerbahçe arasında nasıl dediği gibi bağlantı kuruyor hayret yani. Sen hem Fener'i pkk ya benzeteceksin hem de "Fenerbahçe Kulübümüz" ifadesini kullanacaksın. Zannedersen ne dediğini kendi de bilmiyor...
 
__Midas__

__Midas__

Üye
saçmalamış.
 

slayer

Üye
hakılı... Beğenmiyolarsa klupler birliğini.. Gitsinler Pendikspora....
Ayrıca "FB cumhuriyeti" Denilmesine fazlasıyla gıcığım_!!
 

muraoyak

Üye
ne alakaki taktığınız şeylere bak ya bence bunun tek bi nedeni var oda kıskançlık fenerbahçe herzaman türkiyenin en köklü takımıdır hala bunu kabullenemiyorsunuz
 
Salihyet

Salihyet

Üye
pendikspor'la ne alakası var
zaten ilhan CAVCAV polemik oluşturmak istemiş hayırlı uğurlu olsun hemen şu adamın sözüne geldiniz.ne dediğini bilmiyo bu adam kendinde değil kendinden geçmiş sanki ne alakası var fenerbahçe şu ana kadar bi usulsüzlük yaptımı,şu andaki kadro pendikspor'a yenilmediyse bence sorun yok sorun pendikspor'a karşı oynayan kadroda.
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Tamamen kıskançlık , çekememezlik ve gururuna yedirememezlik.

Kınıyorum
 

oteb

Üye
Bir takımı, kulübü sevmiyebilirsiniz, nefret de edebilirsiniz ama bu şekildeki bir benzetme kusura bakmayın ama tamamen dangalaklıktır. Zaten Cavcav'a yakışan da bu tarz söylemler...
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
O adam ki adam da değilmiş , bunamış bunamış
 
__Midas__

__Midas__

Üye
Aziz başkan gereğini yapacaktır , suç duyurusundada bulundu zaten...
 

oteb

Üye
Alın işte şimdi de yanlış anlaşıldım demiş:

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, konuyla ilgili olarak bir basın toplantısı düzenleyen başkan İlhan Cavcav, gördüğü doğru ve yanlışları kamuoyuna iletmekle kendisini sorumlu gördüğünü belirterek, ''İçten gelen samimi, milliyetçi, duygusal görüş ve düşüncelerimi maalesef kamuoyu ve çok büyük Fenerbahçe camiasının değerli yönetimi yanlış değerlendirmiş'' dedi.
Cavcav, bana sorulan bir soruya karşılık olarak, Fenerbahçe'nin mevcut havuzdan ayrılmasının Türk futbolu ve kulüpler için zararlı olacağını ifade ettiğini belirterek, şöyle konuştu:
''Türkiye Cumhuriyeti'nin gerek dış güçler, gerekse Avrupa'daki bazı ülkeler tarafından parçalanmak istendiğini, hatta terör örgütünün Türkiye Cumhuriyeti için sıkıntı yarattığını samimi olarak ifade ettim. Bu ifadenin içerisinde bütün Avrupa'da Türkiye'nin aleyhine olan güçleri de kastederek, ülkemizde yaşadığımız ve 50 bin şehit verdiğimiz bir terör örgütünü, Fenerbahçe gibi güzide ve ülkemizin şimendiferi, lokomotifi bir kulübümüze benzetmek ne benim, ne de hiç kimsenin haddi olamaz. Bunun tamamen maalesef yanlış, saptırılan bir olaydan başka bir şey olmadığını samimiyet içerisinde ifade etmek isterim.'' Yaptığı açıklamalar nedeniyle Fenerbahçe taraftarlarından özür dileyen İlhan Cavcav, ''Ben sayın Fenerbahçe Kulübü'müzün değerli ve asil taraftarlarından, bu sözlerimin yanlış saptırılması nedeniyle bir yanlış anlaşılma içerisinde olduklarından hepsinden özür diliyorum. Yaşım ve mevkim itibariyle ne söylediğimi bilen, en az sizler kadar milliyetçi, ülkesini seven, ülkesi için her şeyini feda edebilecek bir insanım. Dolayısıyla benim böyle bir lafım, kamuoyunda ve Fenerbahçe camiasında yanlış anlaşılmasın'' diye konuştu.

Dedim ya Cavcav tarzı...
 
cenkozgen

cenkozgen

Üye
saçmalamayı, saçmalamasın, saymalamıyalım. herkes edebini bilsin de konussun. ayıptır..
 
__Midas__

__Midas__

Üye
çamur at izi kalsın...
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Şimdi altından kalkmak için eveler durur , bunak
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Aziz cevap vermiş..
 
Caine

Caine

Üye
İlhan Cavcav, Fenerbahçe yönetimini terör örgütü PKK'ya benzetirken, Sarı-lacivertli yönetimi cumhuriyet içinde yeni bir cumhuriyet kurma peşinde olan bir örgüt gibi davranmakla suçladı.

pkkya benzetmesi dışında olan kısımı hiç bir türk evladının kabul etmeyeceğinden eminim bende bu cumhuriyet heveslerini yıllardır anlamış değilim. tabi cav cav abimiz biraz saçmalamış da içinden çıkamamış
o cumhuriyet lafı sadece fener taraftarının ve klübünün kendilerine has rahatlanma şeklidir. bırakın yaw kendilerini dünyanın en büyük ülkesi sansınlar. biz ne olduğunu bildikden sonra ne yazar ki

bu arada benzetmeler için cav cav cav cavı bende kınıyorum. buda ergun gürsoy gibi bunadı yaw
 

damadada

Üye
caine senıtanımıyorum kardesım ama tanımak ısterım bundan sonra helal sana enbuyuk cimbom dıye buna derim ben
 

yitik savaşçı

Üye
Fener'in "cumhuriyet" hayali bizim gibi Türkiye Cumhuriyeti bekçileri varken biraz zor!
 
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
'Fenerbahçe Cumhuriyeti' yazısını ortaya çıkarttıklarında Cumhuriyet kelimesini yan anlmında kullanmışlardır; 'Fenerbahçe Topluluğu' gibi bir anlam çıkıyor ortaya.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt