"Fener'de tarih yazacak"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
"Fener'de tarih yazacak"
"Fener'de tarih yazacak"
Fenerbahçe´nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, yeni teknik direktörü Luis Aragones hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.
18.7.2008



Luis Aragones'in Valencia’ya gidiceği şeklinde çıkan haberler için bir yorum yapan Carlos, İspanyol hocanın İstanbul’da kalacağını belirterek, "Aragones, Fenerbahçe’de tarih yazacak" ifadelerini kullandı.
Roberto Carlos, İspanyol spor gazetesi Marca’da yer alan röportajında, Aragones’in ailesini İstanbul’a getirmeyi düşündüğü söyleyerek, "Elimi ateşin üzerine koyarım ki, Luis kalacak. Sözleşme imzaladıktan 1 ay sonra bırakmak ne ciddi ne de şık birşey olur. Fenerbahçe, güçlü bir şekilde onun üzerine oynadı ve Luis buna saygın göstermek zorunda" şeklinde konuştu.
İspanyol teknik direktörün, en az 1 yıl Fenerbahçe’de görev yapacağını savunan Carlos, "Bu, yaşamaya değer bir macera. İspanya’ya birden fazla kupa kazanarak dönecek" değerlendirmesinde bulundu. Brezilyalı futbolcu ayrıca Luis Aragones’in takımda şimdilik en çok Alex ve kendisiyle konuştuğunu, Türkiye’deki futbol deliliğine uyum sağlamaya çalıştığını kaydederek, "Türk futbolunda organizasyon eksikliği var ama Luis için bu da bir meydan okuma" dedi. Fenerbahçe’de tüm futbolcularla konuştuğunu belirten tecrübeli futbolcu, herkesin Avrupa Şampiyonu bir takımın teknik direktörü ile çalışmaktan büyük gurur duyduğunu ve hoşnut olduğunu söyledi.
İlk başlarda Luis Aragones’in Fenerbahçe’de Türk futbolcuların adlarını söyleyemediğini, ancak şu anda uyum sağladığını da vurgulayan Carlos, İspanyol teknik adamın özelliklerini şöyle anlattı: "Büyük bir güven duygusu var. Tüm eleştirilerden sonra Avrupa Kupası’nı kazanmasına rağmen halen çalışma heyecanı ile dolu. Çok samimi ve ciddi bir kişi. En fazla hoşuna giden şey kazanmak. Her antremanda bizden herşeyimizi vermemizi istiyor. Türkiye’nin alışık olmadığı birşeyi, sonuna kadar mücadele etme ve kazanma hissini getirdi. İspanya Milli Takımı’nın yaptığı gibi, topa sabırlı ancak ritimli dokunmamızı istiyor. Onunla olmaktan çok mutluyuz." Carlos ayrıca "Yapışık gibi, yanımdan hiç ayrılmıyor" dediği yeni transfer Daniel Güiza için, "Onu çok heyecanlı görüyorum. Hızlı bir şekilde uyum sağlıyor" yorumunu yaptı.
FENERBAHÇE’NİN ALBELDA’YI İSTEDİĞİ İDDİASI
Öte yandan Marca gazetesi, Fenerbahçe’nin Valencia’da oynayan orta saha oyuncusu David Albelda ile ilgilendiğini iddia etti. Albelda’yı teknik direktör Aragones’in istediği ileri sürülüp, Fenerbahçe’nin bonservis ücreti ödemeden bu futbolcuyu almak istediği ve Albelda’ya sezon başına 2 milyon Avro teklifinde bulunacağı yazıldı. Albelda’nın konratını fesh etmek için günlerdir Valencia ile görüştüğü, ancak başarılı sonuç alınamadığı da belirtildi.
 


YsF_90

YsF_90

Üye
fenerbahçe tarih yazar hemde altın harflerle. paylaşım için teşekkürler kardeşim
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
İnşallah allahın izniyle..saygıLar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt