Fener'de Güiza seferberliği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Fener'de Güiza seferberliği
Fenerbahçe'de Güiza seferberliği yaşanıyor. İspanya Milli Takımı antrenmanında sakatlanan ve yapılan kontroller sonrası sağ ayak arka adalesinde yırtık olduğu kesinleşen İspanyol golcünün derbi maça yetiştirilmesi için uğraş veriliyor.

Teknik Direktör Daum'un sakatlığının ardından İspanyol golcüyü hemen İstanbul'a çağırdığı ve doktorlardan bu futbolcunun hemen tedavi altına alınmasını istediği öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl aynı bölgeden sakatlık yaşayan Kaptan Alex'in de yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalmış olması sarı lacivertli teknik heyeti endişelendirirken, Güiza'nın Gaziantepspor ve Steau Bükreş maçlarında forma giyemeyeceği de kesinleşti.

Almanya'da ameliyat olan ve ayak bileğindeki çivileri aldıran Deivid'in de forma giyecek seviyede olmaması üzerine Teknik Direktör Daum'un elinde forvet oyuncusu sadece Semih Şentürk kaldı.

Daum'un milli takım kampında bulunan Semih ile de bir telefon görüşmesi yaptığı ve kendisine dikkat etmesi konusunda uyarılarda bulunduğu bildirildi.

Alman Hoca'nın dün A2 takımı ile yapılan hazırlık karşılaşmasında 3 gol birden atan genç golcü Furkan'a da hazır ol talimatı verdiği gelen haberler arasında.

Bugünü izinli geçiren sarı lacivertli takımda Gaziantepspr maçının hazırlıklarına yarından itibaren devam edilecek.

Bu arada Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın dün Belgrad'ta Sırbistan Romanya maçını izlemesi, devre arasında yeni transfer var yorumlarına neden oldu.

Aykut Kocaman'ın Sırbistan'da oynayan Zigiç ile Krasiç'i özlediği ileri sürüldü.
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Aacaba yetiştirilmese daha mı hayırlı olunur:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt