Fenerde Diouf sesleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Fenerde Diouf sesleri
Daum, Senegalli starın alınması için yönetime rapor verdi. Fener'in hocası Bolton'da forma giyen golcüyü mutlaka isterken, yöneticiler de menajerlerle dirsek temasına geçti... Sarı-Lacivertliler ayrıca Brezilyalı Mauro ve Fransız Mansore'yi de listesine dahil etti.

Düğmeye basıldı

Seneye daha güçlü bir takım için düğmeye basan Fenerbahçe'nin transfer listesinin birinci sırasında Senegalli El Hadji Diouf var... Teknik Direktör Christoph Daum'un, şu anda İngiltere'de Bolton Wanderers takımında forma giyen golcü oyuncunun alınması için yönetime rapor sunduğu öğrenildi.

Ada'da huzursuz

Lİverpool'dan sonra forma giydiği Bolton'da da aradığı huzuru bulamadığı için İngiltere dışında bir takımda oynamak isteyen Hadji'nin menajeri aracılığıyla kendisine gelen teklife olumlu baktığı ve Türkiye'nin müslüman bir ülke olmasının da tercih sebebi olduğu ifade ediliyor.

İki yeni aday

Bu oyuncu için mayıs ayında kesin görüşmelerin yapılacağı belirtiliyor. Öte yandan Sarı-Lacivertli ekip, Brezilya'nın Cruzeiro takımında oynayan ve Genç Milli Takım forması da giyen Kerlon Mauro ile Fransız Montpellier'de oynayan golcü Fode Mansore için de zemin yokluyor.

El Hadji Diouf kimdir?

15 Ocak 1981'de Dakar'da doğan El Hadji Diouf, Fransa'nın Sochaux takımında ilk kez 1998-99'da profesyonel odu, sırasıyla Rennes ve Lens'te oynadı. 2002-03'te Liverpool'a geçen Senegalli oyuncu bu sezon da Bolton Wanderers'te forma giyiyor. 7 sezonda 30 gol attı. Senegal Milli Takımı formasını da giyen Diouf, 2002 Dünya Kupası'nın yıldızları arasında gösterilmişti.

Hooijdonk'a kesik

Denizli maçında Daum'un 3 kişiyi değiştirmesine rağmen oyuna Hollandalı'yı almak istemesi basına sızınca, Alman hoca fatura kestiği golcü starı Ankara'ya götürmedi

Kanarya'da Hooijdonk iyice gözden düştü... Denizli ile oynanan kupa yarı finalinde 3 değişiklik hakkını kullandıktan sonra Daum'un Hollandalı futbolcuyu oyuna almak istediği yolunda bir haber basına sızınca faturası da golcüye çıktı... Alman çalıştırıcı bugün 16.00'da oynanacak Ankaraspor maçının kadrosuna Hooijdonk'u almadı.

Bu arada kulüp doktoru Ethem Kavukçu, Kanarya'nın internet sitesinde ‘Daum, bel ağrılarından yakınan Hooijdonk'u maç kadrosundan çıkarttı' açıklamasını yaptı.
=====================================================
Bence forvet hattından önce orta saha ve defans icin en önemlisi sol kulvara futbolcu alınmalı...
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
cm de o kadarda iyi değil ama... Gerçekte iyi bir oyuncu... :)
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Bunlardan önce sol acık gibi bir futbolcu alınması lazım....
 

muraoyak

Üye
bence defansın soluna adam alsınlar zaten takımda full forvet var
 

Nicolas_Anelka

Üye
dunya kadar forvet var hala yaptıkları seylere bak inanmayın yaw...
 

m_girit

Üye
gelirse iyi olur
 
Quattro

Quattro

Üye
Ben Fenerbahçe&#39;nin yaptığı işleri bi türlü anlamıyorum arkadaş...<_<

1- Takımda kimin nerde oynadığı belli değil....
2- Diouf&#39;u oynatmak için kimi keseceksin...(orta sahadan kese kese ortasahada adam kalmadı. Zavallı Aurelio tek başına boğuşuyor.)
3- Defans bu kadar S.O.S verirken forvete adam almak ne kadar gerekli....
4- Madem Diouf&#39;u alcaksın Anelkayı neden aldın....

vs. vs. vs...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt