"Fenerbahçeyi şampiyon yapmazlar"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
"Fenerbahçeyi şampiyon yapmazlar"
Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, gelecek sezon için çarpıcı bir iddiada bulunarak, ‘Federasyon Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacak' dedi. TV8'deki ‘Ve Gool' programına konuk olan Şen, 4 büyüklerin şampiyonluk şansından, Milli Takım ve Fatih Terim tartışmalarına kadar gündemdeki birçok konuya ilişkin görüşlerini anlattı. Ali Şen, şunları söyledi:

Paralar nerede?

"Fenerbahçe bu sezon şampiyon olamaz. Federasyon Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacak. Yönetim, yol yakınken Christoph Daum'u bir an önce göndermelidir. Şampiyonlar Ligi'nde 2. tura çıkılamazsa da Daum gider. Böyle bir durumda, arkasında yönetim veya başkan bile duramaz. Fenerbahçe Avrupa'ya layık futbol oynamalı. Futbolcuya büyük düşünmek gerektiğini inandırmak lazım. Ama Daum'da bu özgüven ve başarı arzusu yok. Alex gelecek sezon başarısız olur. Parreira bile artık Brezilya Milli Takımı'na almayacağını açıkladı. Nedeni ise adam kovalamaması ve ağır kalmasıdır. Fenerbahçe'nin bu sezon işi oldukça zor. Zira artık kurtarıcı da kalmadı. Fenerbahçe'nin borsadan aldığı paralar nerede? Transfer dahi yapılmadı.

Beşiktaş şampiyon olmak istiyor ama John Carew gibi iyi bir santrforu satıyor. Halbuki şampiyon olmak isteyen takım, kaliteli futbolcusunu kesinlikle satmaz.

Beşiktaş hata yapıyor

Beşiktaş yönetimi, şampiyonluk kaçtığında, ekonomiyi düşünmekle hata yaptığını anlayacaktır. Rıza Çalımbay ligin ilk 5 maçında 12 puan alırsa kalır. 8 puanda yeni teknik direktör Beşiktaş'ın kapısını çalar, Rıza gider, başkan kalır.

Terim sınıfta kaldı

Fatih Terim artık yönetilen isim olmuş. Kararları korkarak veriyor. Rıdvan Dilmen'i almamakla büyük hata yaptı. Fatih Terim bence Hakan Şükür'ü banko Milli Takım'a alır.

Levent Bıçakcı, Ersun Yanal'ı desteklemiyordu. Ama bunu yüzüne karşı söylemesi lazımdı. Geç kalınmış bir görevden alınmadır. Fatih Terim, ‘Türkiye'de çalışmayacağım' lafını kullanmamalıydı. Büyük laf etmeyeceksin. Fatih Terim Rıdvan Dilmen'i almamakla hata yaptı ve sınıfta kaldı. Çarşamba günü Ümit Milli Takım'ın başına geçirileceğini söylediği Rıdvan'ı cuma günü toplantıya çağırmıyor. Rıdvan'ın hırpalanmasına müsade etmem.

Aykut başarılı olamazdı

Fatih Terim artık yönetilen isim olmuş. Kararları korkarak veriyor. Ekibindeki isimlere bakacak olursak, Müfit Erkasap hariç diğerleri kulüp bazında başarısız. Ancak hepsinin milli takımlarda başarılı olacağından eminim. Aykut Kocaman A Milli Takım'a yardımcı antrenör olsaydı başarısız olurdu. Ben Oğuz Çetin daha başarılı olur diye düşünüyorum. Milli Takım 2006 Dünya Kupası'na gidemezse Fatih Terim'in bahanesi yok. Çünkü, şu anda Milli Takım grubunda ikinci sırada. Fatih Terim Hakan Şükür'ü banko kadroya alır.

En güçlü favori Trabzon

Trabzonspor gelecek sezon şampiyonluğun en büyük adayıdır. Çünkü, herkes birlik olmuş durumda. Ancak, Şenol Güneş'in istediği futbolcuların bir an önce alınması lazım. Trabzonspor'da, takım şampiyon olamasa dahi kimse gitmez.

Galatasaray başarısız olursa Canaydın gider

Galatasaray'da ilk 5 hafta çok önemli. Başarısızlık halinde Eric Gerets kalır, Özhan Canaydın gider. Aslında Hagi ile Gerets arasında fark yok. Galatasaray yönetimi Hagi'ye gereken desteği veremedi. Galatasaray taraftarına, ‘Bu adam takımı zirveye taşır' dedirtecek yıldız futbolcu lazım. Ribery konusunda yaşanan aksaklık, ancak amatör takımlarde olur.

Şikeyi sopayla engelleyemezsin

Şike, dünyanın her liginde, her yerinde var. Şikeyi sopa veya kanunla engelleyemezsin. Süper Lig'de şikeyi kaldırmak istiyorsan, beş takımı düşürüp, altıncıya play-off oynatacaksın. Ancak o zaman sorun aşılır ve bütün takımlar ligin son haftasına kadar savaşır. Kulübe ve oyuncuya menfaat sunmak zorundasın. Havuz sisteminden gelen para başarıya ve sıralamaya göre paylaştırılmalı.












------tamamen Hurriyetim.com dan alınmadır!----- ;;)
 


mavizeybek

mavizeybek

Üye
güzel ve ilginç yorumlar
 

the_patriot

Üye
helal olsun büyük başkana
 

DefectoR

Yorumsuz....

Ben bi nefes aliim :DD
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
beni en cok alex den wurdu!
 
Quattro

Quattro

Üye
kısmen katılıyorum ..
 

schweppes

Üye
valla bu adamda hiç lafını esirgemiyor :)
 
FrontmaN

FrontmaN

Üye
ne geliyorsa aklına hemen söylenmez ki :D
 

delimakina

Üye
oturduk kaldık oha
 

the_patriot

Üye
adam hakemleri şimdiden baskı altına almaya başladı ne de olsa tecrübeli bu konularda
 

schweppes

Üye
çokta akıllı bir adam :)


sence aziz başkanın başarılı olmasını istermi ?
 

the_patriot

Üye
Originally posted by schweppes@Jul 6 2005, 01:39 PM
çokta akıllı bir adam :)


sence aziz başkanın başarılı olmasını istermi ?
[post=104286]Quoted post[/post]​

gs başarısız olsun ona yeter , aziz yıldırımın başarılı olması da cabası olur
 

useless84

Üye
bencede soyledikleri tamamen dogru
 

schweppes

Üye
mutlaka gs başarısız olsun ister ama ben adamı yakın takip ettiğim için biliyorum aziz yıldırımın başarısızlığını daha çok ister
hatta aziz yıldırım başarısız olsun gs başarılı olsun buna bile razı olacaktır
çünkü efsane başkanlık tehlikede :)
öyle görüyordur kesin
 

UndeRqRo.uNd

Üye
fener 'de mafya dönemi yolda qibi...
 
FrontmaN

FrontmaN

Üye
BU olaylar Türk sporunu kirletiyor.
 
ozhan35

ozhan35

Üye
:eksi: :angry: yazık :eksi: :angry:
 
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Originally posted by endoplazmix_550@Jul 7 2005, 08:25 PM
BU olaylar Türk sporunu kirletiyor.
[post=105241]Quoted post[/post]​


bencede bu sene şampiyon olmaz fener görücez...alex oynıyamacak hadii..belli olmaz
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
fener sampion olmaz dierek hakemkeri baskı altına alıp feneri sampion etmeyi de dusnubelr!

sadece komplo teorisi!
 
abuvice

abuvice

Üye
bu adam trabzonspor hakkında böyle güzel konuşmazdı bişeymi oldu :) buna acaba..? ama seneye şu yönetim 2-3 iyi transfer yaparsa artık kimse bizi tutamaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt