Fenerbahçeye Yeni Antrenör

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçeye Yeni Antrenör
Ze roberto: "Buraya gelmemde en büyük pay sahibi olan kişi Alex de Souza'dır"



Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, Brezilyalı antrenör Jose Roberto Lages Guimaraes "Ze Roberto" ile sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantısı Odası'nda yapılan imza töreninde Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Vedat Olcay ve Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar da hazır bulundu. Kendisini 1 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayan Brezilyalı antrenör Ze Roberto, Fenerbahçe Acıbadem takımına gelmesinde en büyük etkenin Alex De Souza olduğunu ifade ederek,
"Fenerbahçe ailesinin bir bireyi olduğum için büyük bir gurur ve mutluluk duyuyorum. Benim için yeni ve önemli bir dönem başlıyor. Bulunduğum takım, katıldığı bütün turnuvalarda şampiyonluk hedefleyen bir ekip. Kulübümüz tarafından koyulan bu hedefler adına, Jan'ın temellerini kurduğu takımı devam ettirerek, tüm kulvarlarda başarılı olacağımızı düşünüyorum. İstanbul'a daha önce 3 kez geldim. Bu kez çalışmak için gelmem söz konusu olunca, burada tecrübe sahibi olan dostlarımdan bilgi aldım. Buraya gelmemde en büyük pay sahibi olan kişi Alex De Souza'dır. Kendisini gerek futbolcu, gerekse insan olarak çok severim. Onun verdiği bilgiler burada olmamda çok etkili oldu" dedi.

Ze Roberto, Brezilya Milli Takımı'ndaki görevinin hatırlatılması üzerine ise,
"Milli takımla olan çalışma sürecim hala devam ediyor. 2012 yılına kadar anlaşmam var. Bugün buradan ayrıldıktan sonra yeniden milli takımla antrenmanlara çıkacağım" diye konuştu.

Fenerbahçe Acıbadem olarak gelecek sezon katılacakları turnuvaların tamamında hedeflerinin şampiyonluk olacağını vurgulayan Ze Roberto,
"Takım bu güce sahip. Hedefimiz oynayacağımız tüm maçları kazanmak" ifadesini kullandı.
Türkiye'de yabancı sınırlaması olması ile ilgili olarak da Brezilyalı antrenör, teknik ekiple bir araya gelerek bir sistem oturtacaklarını söyledi. Ze Roberto, "Şu anda 4 yabancı oyuncumuz var. Bunun için bulunacak sistemin rotasyon mu yoksa rakiplerimize göre oynanacak bir sistem mi olacağına karar vereceğiz. Ancak bu durum takımı olumsuz yönde etkilemeyecek. Elimizdeki yabancı oyuncuların hepsini Avrupa'da oynanacak karşılaşmalarda kullanacağız" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'ndaki Türk oyuncuları tanıyıp tanımadığı ile ilgili bir soru üzerine de Ze Roberto, Türk oyuncular olarak Seda, Eda ve Naz'ı tanıdığını diğer oyuncuları ise zamanla tanıyacağını söyledi. Brezilyalı teknik adam, takımı geçen sezon takip ettiğini dile getirdi.


Mehmet Ali Aydınlar ise Ze Roberto ile ilgili olarak şunları söyledi:


"Ze Roberto bizim bu sezon yaptığımız en büyük transfer. Dünyanın sayılı voleybol hocalarından birini kadromuza katmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Büyük bir kadro kurduk ve en büyük voleybol antrenörünü de başına geçirmek gerekiyordu. Hocanın kariyeri şüphe götürmez. Hem erkek hem de bayan voleybolunda olimpiyat şampiyonluğu yaşamış ve birçok şampiyonluk elde etmiş bir teknik adam. Voleybol dünyasında da en iyi voleybol antrenörü olarak biliniyor."

Mehmet Ali Aydınlar, Sarı-lacivertli takımın eski antrenörü Jan de Brandt'a teşekkür ettiklerini, takımın başında bulunduğu süre içinde birçok başarıya imza attığını ifade ederek, sonraki yaşamında başarılar diledi.

Transferlere devam edeceklerinin altını çizen Aydınlar, transferlere devam etmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.
Tören, sözleşmelerin imzalanması ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.


Atilla ÖZDEMİR/İSTANBUL DHA


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt