Fenerbahçe'ye skandal hakem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'ye skandal hakem





Fenerbahçe’nin MTK ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme ilk maçını Belçika Futbol Federasyonu’ndan Serge Gumienny yönetecek.
30 Temmuz Çarşamba günü Şükrü Saracoğlu’nda oynanacak maçta Gumienny’nin yardımcılıklarını Walter Vromans ve Mark Simons yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Benoni Burie.
1972 doğumlu Gumienny, genellikle UEFA Kupası maçları yönetiyor. Belçika liginde ise skandal olarak nitelenen hatalı kararlar verdi.
Oostende ile Anderlecht arasında oynanan maçta Aruna ceza sahası içinde yerde kalınca penaltı çalıp, kaleci Habran’a kırmızı kart gösterdi. Habran’ın Aruna’ya dokunmadığı ortaya çıktı.
Anderlecht-La Louiere maçında Baseggio’nun gol atarken top patladı. International Board’un “Patlak topla futbol oynanmaz” kuralına rağmen Guimienny golü verdi.
Wasterlo-La Louviere maçında top çizgiyi geçmemesine rağmen gol verdi. Wasterlo yönetimi kararı skandal olarak niteledi. Brussels ile karşılaşan Mons’un teknik direktörü Daerden de Gumienny ile yaptığı sert tartışmanın ardından sezon sonuna kadar ceza aldı.
 
YsF_90

YsF_90

Üye
Allah yardımcımız olsun. inşallah belçikadaki gibi skandal olmaz. hayırlısı olsun. paylaşım için teşekkürler...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt