Fenerbahçe'ye şampiyonluk primi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'ye şampiyonluk primi


[h=2]Fenerbahçe Yönetimi, Başkan Aziz Yıldırım’ın geçen yıl Antalya’daki devre arası kampında verdiği sözü yerine getirecek ve...[/h]
Fenerbahçe Yönetimi, 2011-2012 sezonunda şampiyon olan futbol takımının oyuncularına vaat ettiği 5 milyon euroyu dağıtma kararı aldı.


Sarı-lacivertli kulübü derinden sarsan, "3 Temmuz süreci" nedeniyle ödemesi geciken şampiyonluk primlerini dağıtarak, "alın terini" ödüllendirme kararı alan yönetim kurulu, bu konudaki kesin kararını verdi.
Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'in devre arasında Antalya kampına giderek, teknik heyet ve futbolcularla geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştiren ve 5 milyon euro şampiyonluk primi sözü veren Başkan Aziz Yıldırım'ın bu garantisi gecikmeli de olsa önümüzdeki günlerde yerine getirilecek.

Kocaman'a 500 bin euro
Kötü gidişi durduran ve Fenerbahçe'nin ligi Trabzonspor'un önünde şampiyon olarak tamamlamasında önemli rolü bulunan bu maddi primin, sezon sonunda futbolculara ve teknik heyete pay edilmesi planlanmıştı. 3 Temmuz'da patlak veren soruşturma sürecinin kulüpte büyük bir belirsizliğe yol açması nedeniyle ödemeler ertelenmişti.
Sarı-lacivertli futbolcular gibi Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcıları da şampiyonluk primi almaya hak kazandı. Yönetim kurulunun, Kocaman'a lig şampiyonluğu için 500 bin euro prim vereceği vurgulandı. Yapılacak ödemenin normal sezonun son haftalarına yaklaşılırken, tıpkı geçen yıl gibi sarı-lacivertli oyuncular ve teknik heyet için ciddi bir moral kaynağı olması bekleniyor.
Bu arada Fenerbahçe'den çeşitli nedenlerle ayrılan yerli ve yabancı oyunculara da şampiyonluk primlerinin gönderileceği ifade edildi.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baydırman
Cevap
1
Görüntüleme
217
PALA.
Cevap
0
Görüntüleme
270
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
190
Baydırman


Üst Alt