"Fenerbahçe'ye gelecekmisin?"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"Fenerbahçe'ye gelecekmisin?"
"F.Bahçe'ye gelecek misin?"
Caner Erkin, yaz tatillerini birlikte geçirdiği CSKA Moskova’dan eski takım arkadaşı Milos Krasic’e Sarı-Lacivertli kulübe gelip gelmeyeceğini sordu. Sırp yıldız ise rotasının İtalya olduğunu söyledi!



Sarı-Lacivertliler’in transferi için yoğun çaba harcadığı CSKA Moskova’nın Sırp yıldızı Milos Krasic’in transferi her geçen gün daha da zorlaşıyor.

Fenerbahçe dışında Juventus, Inter ve Manchester City’nin de talip olduğu 26 yaşındaki futbolcu, eski takım arkadaşı Caner Erkin’e Kanarya’ya gelmeye şu an için sıcak bakmadığını açıkladı. İkili, CSKA’da aynı formayı giymenin dışında yaz tatillerini bile birlikte geçirecek kadar yakın arkadaşlar. Medyada Sırp yıldızın F.Bahçe’ye transferi ile ilgili çıkan haberlerin ardından, Sarı- Lacivertliler’in yeni yıldızı Caner telefona sarıldı ve Krasic’i aradı.

RENGİNİ BELLİ ETTİ!
Caner, oyuncuya “Burada herkes seni konuşuyor. Fenerbahçe’ye gelecek misin?” diye sordu. Milos Krasic, arkadaşının bu sorusuna “Hayır” diyerek olumsuz yanıt verdi. Başarılı futbolcu, şu an için hedefinin Avrupa’nın büyük kulüplerinde top koşturmak olduğunu belirtip “İtalya’yı çok istiyorum. Eğer CSKA izin verirse ya Juventus ya da Inter’e gideceğim. Fenerbahçe beni çok istiyor ama şu an için Türkiye’yi düşünmüyorum” yanıtını vererek rengini net şekilde belli etti.

YÖNETİM HÂLÂ UĞRAŞ VERİYOR
Krasic’in “Önce İtalya” demesine rağmen Sarı-Lacivertli yönetim bu transfer için büyük uğraş veriyor. Öyle ki geçtiğimiz günlerde sürekli fiyat artıran CSKA Moskova’ya son bir teklif daha sunuldu. 15 Milyon Euro’luk bir teklifi Rus ekibinin masasına koyan Fenerbahçe yönetimi, bu transferi kulübü ikna ederek bitirmek istiyor. Çünkü her ne kadar önce İtalya’yı tercih etse de CSKA Moskova ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Krasic’in nereye ve nasıl gideceğinde, oyuncudan çok kulüplerin sunacağı bonservis bedelleri etkili olacak.
 


Hkn's

Üye
hazard getırın gelsede mutlu olmaz bu 1 yıl sonra gıtmek ıster
 

JayJayyy

Üye
bu gelirse varya feneri kimse tutamaz
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
galatasaray tutar
 

JayJayyy

Üye
gs daha stochu tutamıyor fb yimi tutacak:ehe
 
haltie

haltie

Üye
bu transferde büyük aşama kaydedilmiş
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
bu adamın tipini gözüm tutmadı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt