Fenerbahçe'nin eski gözdesi için Roma devrede!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'nin eski gözdesi için Roma devrede!


Adı Fenerbahçe ile transfer dedikodularına karışan Porto'nun savunmacısı Rolando için İtalyan ekibi Roma devreye girdi. Corriere dello Sport'un sayfalarına taşıdığı habere göre, Çizme ekibi oyuncunun transferi için tüm şartları zorlayacak.

Savunmanın ortasında ciddi sıkıntılar yaşayan AS Roma, Portekizli futbolcuyu kadrosuna katmak için 8 milyon euro civarında yeni bir teklif yapacağı ifade ediliyor.

Oyuncu için daha önce de devreye giren Roma, 8 milyon euroluk bir rakam ile Porto'nun karşısına çıkmıştı. İlk etapta bu teklifi geri çeviren Porto'nun bu kez benzer bir miktara evet diyeceği kaydedildi.

Portekiz Premier Lig'de bu sezon yalnızca Estoril maçının son 5 dakikasında boy gösteren 27 yaşındaki futbolcunun transfer piyasasının bir hayli düştüğü kaydedilirken, Porto'nun gelen teklifleri dinlemeye alacağına vurgu yapıldı.

Porto formasıyla toplamda 112 maça çıkarak 7 defa da fileleri havalandıran Rolando Jorge Pires da Fonseca, 2008 yılında Belenenses'ten kadroya katılmıştı. Sözleşmesi 2015 senesinde bitecek olan 1.90 boyundaki futbolcu kadro dışı bırakılmıştı.

Sezon başında Nijeryalı Yobo'nun takıma dönüp dönmeyeceğinin belirsiz olduğu dönemlerde, Fenerbahçe'nin transfer listesinin ilk sıralarında yer alan savunmacının menajeri yaptığı açıklamada 'sarı-lacivert' iddiaları doğrulamasına rağmen resmi teklif almadıklarını söylemişti.

Rolando'nun menajeri Joao Jose Santos Cardoso da Silva açıklamasında, "Fenerbahçe'yi çok yakından tanıyor ve sıcak baktığı bir kulüp. İyi bir teklif gelirse bunu değerlendiririz" şeklinde konuşmuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt