Fenerbahçeliler bize gülmeyecekti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

the_patriot

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçeliler bize gülmeyecekti
'Fenerbahçeliler bize gülmeyecekti'

11 Nisan 2005... Türkiye Kupası’nı kazanan Fenerbahçeliler şampanya patlatarak zaferi kutluyor. Uçağın arka sıralarında oturan Beşiktaşlılar üzüntüden ağlıyor. Ve işte bu tablo, sonuçta Kartallar’ı güldürüyor

Bugünkü konuklarımız; normal sezonu lider tamamlayan, finalde güçlü rakibi Fenerbahçe’yi 3-2 devirerek şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş Bayan Basketbol Takımı...
Tam 20 yıl aradan sonra Siyah - Beyazlılar’a bu sevinci yaşatan şubenin kaptanı Şenol Demirağ, mutlu sonla biten maratonu anlatıyor:

“Neredeyse bizim bütçemizin üç katı kadar yatırım yapan Fenerbahçe’nin yöneticileriyle sezon başı görüşmüştüm. Onlara ‘biz şampiyon oluruz’ dedim, güldüler. Ancak sonucu da gördüler.

Başkan ve Gencer farkı
Bir olay daha vardı bizi kamçılayan... Türkiye Kupası maçı sonrası Fenerbahçe ile aynı uçakta İstanbul’a dönüyorduk. Onlar şampiyon olmuştu. Şampanya patlatarak eğleniyorlardı. Bu sahne, bizim oyuncularımızı çok üzdü, hatta bazılarını ağlattı. Belki de şampiyonluğu bize o an getirdi.

Başkanımız Yıldırım Demirören ve Şube Sorumlumuz Kemal Gencer bize büyük destek verdi. Aziz hocanın yıllardır altyapıda olması da bu başarıdaki büyük etkendi.”

Akkaya’nın yerlileri
Beşiktaş’ın yıllardır altyapıya yaptığı yatırımların meyvesini aldığını belirten coach Aziz Akkaya da şöyle konuştu:

“17 yıldır altyapıda oyuncu yetiştiriyoruz. Şubemiz uzun süre ilgi görmedi. Şenol Demirağ’ın gelişiyle birlikte ise her şey değişti. Önemli oyuncularımızı kadroda tuttuk. Yanı sıra Meral, Nihal ve Arzu’yu kadromuza kattık. Sezon başında yabancı almadık, Türk oyuncularımızı ön plana çıkardık. Henüz ilk haftalarda söyledim, ‘şampiyon olacağız’ dedim. Fakat herkes bana gülmüştü.

Demirören dopingi...
Bütçemiz komik gibi gözüküyordu. Fakat önemli olan doğru zamanda, doğru yere, doğru yatırımı yapmaktı. Biz bunu başardık. Lig sonuna doğru gerçekten çok iyi yabancıları kadromuza kattık.

Elbette bir de taraftarımız vardı yanımızda. Bizi hiç yalnız bırakmadılar. Başkanımız Yıldırım Demirören’in final maçı öncesi idmanımıza gelerek destek vermesi, şampiyonluğu getiren motivasyonun en önemli etkenlerinden biriydi.”

fanatik
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt