Fenerbahçeli bayanlar bile bize küfür etti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçeli bayanlar bile bize küfür etti


[h=2]Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe maçlarında Trabzonspor'a küfür edilmesine tepki gösterdi.[/h]
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bir televizyon kanalının spor programına telefonlar bağlanarak açıklamalarda bulundu.
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Volkan Şen konusunda Bursaspor ile yaptıkları centilmenlik anlaşmasına uyduklarını söyledi. Şener, ne Selçuk için ne de Egemen için Trabzon'a gelmemeleri konusunda bir girişimlerinin olmadığını belirterek, "Onlar profesyonel oyuncu. Sözleşmeleri bitti gittiler. Giderken Allah'a ısmarladık bile demediler" ifadesini kullandı.
BAYANLAR BİR TAKIM KÜFÜRLER SÖYLEDİLER
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yaşanan şike olaylarının ardından, Fenerbahçe Kulübü'ne karşı hep sağduyuyla yaklaştıklarını belirterek, "Fenerbahçe ile İstanbul'da oynayacağımız maçta bir takım olayların yaşanacağı şeklinde yorumlar yapılıyor. Bunların olmaması lazım. Fenerbahçeli bayanların bile geldiği maçta bize 61 dakikada bir takım küfürler söylediler. Bunlar hiç hoş şeyler değil. Şu ana kadar Trabzon'da böyle bir şeyin olmaması için gayret ediyoruz. Çünkü bu işin sonu yok. Bu maça epey bir zaman var inşallah işler daha düzelir. Böyle bir zor durumla karşı karşıya kalmayız diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.
"ŞERİATIN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ"
Geçen sezon ligde bir takım olayların yaşandığını belirten Şener, sözlerini şöyle tamamladı:
"Geçen sezon lig de bir takım olaylar oldu. Bu olaylar da yargıya intikal etti. Yargıya intikal eden konular konusunda çok yorum yapmak ve fikir beyan etmek doğru değil. UEFA'da, Trabzonspor'u Şampiyonlar Ligi'ne kabul etti. Biz gitmeseydik başka bir ülkenin takımı gidecekti. Buraya kadar geldi bundan sonra verilecek olan karara herkes saygı gösterecek. Hukuk devletinde yaşıyoruz. Zaten bunun dışına çıkarsak yaşayamayız. Masaya yumruğunu vurdu-vurmadı cümleleri yerine kararları beklemek ve başka yola sapmamak daha doğru olduğunu düşünüyorum. Şeriatın kestiği parmak acımaz. Herkes çıkacak karara saygı göstermek durumunda."
 
greenmile

greenmile

Üye
hak edene ederler süper oldu ben beğendim mesela :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt