Fenerbahçede Maddi Kriz.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fenerbahçede Maddi Kriz.....
Anelka Faturası

Fransız oyuncunun yüksek maliyeti maddi açıdan en rahat kulüp F.Bahçe'yi bile sarstı. Başkan Yıldırım'ın emriyle kemer sıkmaya başlandı, maaşlar da gecikiyor.


Tüm kulüpler içerisinde ekonomik açıdan en iyi durumda olan sarı-lacivertlilerde başkan Aziz Yıldırım her yerde kemer sıkma politikası uygulamaya başladı. Özellikle Anelka'nın transferi sonrası kulüp kasasındaki açıkların bu politika ile kapatılması ve gelecek dönemde büyük sıkıntı içerisine girilmemesi planlanıyor. Uzun süredir her ödemeyi zamanında yaparak örnek kulüp gösterilen F.Bahçe'de kulüp personelinin maaşları da aksamaya başladı.

FB TV DE İŞTEN ÇIKARMA
Personelin bir kısmının maaşı geç de olsa yatırılırken, bir kısmına ise ödeme yapılamıyor. İki kişinin işten çıkarıldığı FB TV'de ise maaşların yatırılmadığı öğrenildi. Ayrıca kulüp personeli sayısında da yeni düzenlemelere gidilmesi bekleniyor. Fenerbahçe yönetimi "kemer sıkma"nın Anelka'nın transferine bağlanmasının doğru olmadığını belirterek, "Biz sadece gereksiz harcamaların önünü kesmeye çalışıyoruz. Maddi olarak sıkıntı sözkonusu değil. Hiçbir ödeme de aksamamaktadır" açıklamasını yaptı.




:off: :off: :off:
 


Gokhan43

Gokhan43

Üye
BJK macında tum gelirler saglanır saracoglundan.Hatta artar belki :)
 

wincih

Üye
fb nin transfer kurulunun adı değişsin boş işler transfer kurulu olsun neden diyecekseniz forvet hariç her yerde açık var gidip anelkayı aldılar
 
Ozan

Ozan

Admin
Takımı anelka kurtaracak ya ondandır :vur2:
 

Layblood

Üye
Fenerbahçenin akli basina anca mi gelmis:)
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fenerbahçe Türkiyeye hayal edemeceği yıldızları izletiyor.... Bunu unutmayalım....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt