Fenerbahçede Anelka sevinci

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçede Anelka sevinci
Fenerbahçe'de Anelka sevinci!
22 yıldır Türkiye Kupası'nı kazanamayan Fenerbahçe'de, çarşamba günü Galatasaray ile oynayacağı final öncesi sevindirici gelişme. Trabzonspor karşılaşmasında kasığından sakatlanan ve bu yüzden Diyarbakır'a götürülmeyen Fransız yıldızın, yoğun bir şekilde sürdürülen tedavisinin olumlu sonuç verdiği öğrenildi. Doktorlar bu konuda olumlu görüş belirtirken, Nicolas Anelka da, teknik direktör Daum'a, kupa finalinde mutlaka oynamak istediğini iletti.

Kasetleri izledi

Futbolcusunun bu isteğini dikkate alan Alman hocanın, bugün Olimpiyat Stadı'nda yapılacak antrenmanda kendisini deneyeceği kaydedildi. Dün takımdan ayrı koşu yapan Anelka'nın tedavisinin maç saatine kadar sürdürüleceği de ifade edildi. Bu arada Christoph Daum'un, Diyarbakır'a giderken Fransız yıldıza Galatasaray'ın daha önce oynadığı maçların kasetlerini verip, bir yandan tedavi olurken, bir yandan da bunları izlemesini istediği belirlendi.



:bravoo: :bravoo: :bravoo: NİCOLAS ANELKA :bravoo: :bravoo: :bravoo:
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Off ya çarşamba ne güzel statta olacaktım... :(:(:(
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
Bunla alakalı olmayabilr ama...Benm derdm ligdeki maca gtmk!We de ben izmirliyim! izmir Fenerbahceliler dernegi ile gdelm dedk maca kale arkası bilet gdiş-donus dahil 150 ytl diolar! Bileti baska turlu alamıoz ! ne stattan ne de biletix den .Stat dan alamıoz cunku bi kişiye en fazla 2 bilet weriolar.Biletix den alamıoz cunku site hemen cokuo.Bizde karaborsa dan alcaz.Biz izmirliler zaten 3 buyukleri izmirde maclarını izliyemioz.İstanbul a gtmek istioz o zamanda bilet bulamıoz.Dediğim gbi karaborsa ya kaldık!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt