Fenerbahçe'de 2 transfer kesin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi

Fenerbahçe Yönetimi, teknik direktör Luis Aragones´in kaderini netleştirmedi ama devre arasında takıma takviye yapılması kesinleşti.

4-1’lik Kayseri şokunun ardından üst üste olağanüstü toplantılar yapan Fenerbahçe Yönetimi, teknik direktör Luis Aragones’in kaderini yüzde 100 netleştirmedi ama devre arasında takıma takviye yapılması kesinleşti. Maldonado ile Josico’yu göndermeyi kafasına koyan Sarı-Lacivertliler’in şimdiden transfer çalışmalarına başladığı, bu kez eski günlerdeki gibi yıldız isimlerin yanı sıra kaliteli gurbetçilere ağırlık verildiği belirtildi.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
2 Transfer Kurtarmaz!

daniel25

daniel25

Üye
walla transfer olsun da ne kadar olursa olsun takımda ruh kalmadı önüne gelen yeniyo arkadaş ya bu sene küme düşmessek iyi walla

Nazy

Nazy

Üye
maldonado takıma girdiğinden beri kaybettik
almadan önce videolarınıda gösterdiler
neden aldılar dedim
ve hala neden aldılar diyorum

ollii

ollii

Üye
Maldonado yanlış bir transferdi. Fenerbahçe'nin devre arasında kale, sağ ve sol kanat, ön libero(Mehmet Aurelio tarzında) ve birde kaliteli forvet oyuncusu alması gerekiyor. Defansada takviye yapılsa iyi olur. Çünkü Can ve Yasin hiç iyi durumda değiller...

daniel25

daniel25

Üye
maldonado takıma girdiğinden beri kaybettik
almadan önce videolarınıda gösterdiler
neden aldılar dedim
ve hala neden aldılar diyorum

Maldonado yanlış bir transferdi. Fenerbahçe'nin devre arasında kale, sağ ve sol kanat, ön libero(Mehmet Aurelio tarzında) ve birde kaliteli forvet oyuncusu alması gerekiyor. Defansada takviye yapılsa iyi olur. Çünkü Can ve Yasin hiç iyi durumda değiller...

Maldonado %100 yanlış transfer değil %10000 yanlış transfer aziz yıldırım bide bu futbolcuyu bayadır izliyoduk ve aldık görüyoruz gayet iyi izlemişler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt