Fenerbahçe yönetiminden Aykut Kocaman'a sert eleştiri: B planı yok!

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Fenerbahçe yönetiminden Aykut Kocaman'a sert eleştiri: B planı yok!
Fenerbahçe Yönetimi, Aykut Kocaman’a tam destek verirken, iki eleştiri getirdi. Birincisi maç içindeki değişikliklerin büyük bölümü faydadan çok zarar getiriyor. İkinci eleştiri ise Valbuena’yı kenara aldıktan sonra takımın hücuma çıkacak bir “B Planı” olmadığı ifade ediliyor.


Fenerbahçe Yönetimi, alınan kötü sonuçlara rağmen Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın arkasında duruyor. Deneyimli hocaya sert eleştiriler yapılsa da takımı yine bu noktadan Kocaman dışında birinin çıkarma ihtimalinin az olduğu fikri hakim...

Hatta bu durum perşembe günü yapılan yönetim kurulu toplantısında da gündeme geldi. Aykut Kocaman’a destek kararı çıktı. Ancak yönetimin, Kocaman’a iki önemli eleştirisi söz konusu. Birincisi maç içinde yapılan değişikliklerin büyük bölümü takıma faydadan çok zarar veriyor. İkinci en önemli eleştiri ise Valbuena’nın durumu... Fransız futbolcuyu kenara aldıktan sonra takımın hücuma çıkacak bir “B Planı” olmadığı ifade ediliyor. Takımın tek bir planla hücum ettiği, alternatif bir oyunun olmadığı yerde Valbuena’nın çıkmasının yanlış olduğu vurgusu yapılıyor.

Bu arada sarı-lacivertli futbolcuların tüm alacakları yönetim tarafından ödendi. Kötü sonuçlara rağmen yönetim futbolcuların bu aya kadarki tüm maaşlarını hesaplarına yatırdı.
Özellikle döviz kurunun yükselmesiyle birçok ekip gibi sarı-lacivertliler de bu durumdan etkilenmişti. Yönetim bu sıkıntıya rağmen euro cinsinden olan maaşların tamamını ödedi.
 
Baydırman

Baydırman

Moderator
Keşke rıza hoca gelseydi
 

Benzer Konular



Üst Alt