fenerbahce ve gokhan unal

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
    Konu Sahibi
fenerbahce ve gokhan unal
arkadaslar sızce fenerbahce gokhan unalı alsın mı?

FerreT

FerreT

Üye
Bence almasın yetenekli bi futbolcu değil..Nasılki f.bahçe z.biryolu aldı söndü aynen öyle olacak..yırtıcı bi forvet lazım barselonaki messi m.united taki roney milandaki pato gibi

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
    Konu Sahibi
aslında haklısın da kardes bu turk futbolu oyle bır futbolcu kaldıramaz her 5 macın 1 yenılgısınde yenılgıyı o futbolcuya kesılır bundan emınım ama gokhan unal kotu bır futbolcu degıl bundan emın ol..

FerreT

FerreT

Üye
Ben Rooney yada Messiyi Transfer etsinler demiyorum öyle tip oyuncular lazım Türkiyede örnekleri var ama Türk takımları Türk futbolcuların kıymetini bilmiyorlar

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
    Konu Sahibi
mesela tuncay sanlı bana gore dunya yıldzı messı mı tuncay mı desen tuncay derım sende haklısın.. ne diyim kendını yetıstıren gıdıyor...

FerreT

FerreT

Üye
Tuncayda çok dengesiz futbol oynuyordu bazen direk gidip topu kaptırıyor bazende deli gibi hareketler yapıyordu

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Gökhan ünal fenerbahce de forma giyecek kalitede değiL...Asla gereği yok zaten fenerbahceninde böyle bir çalışması yok.

JCKL

JCKL

Üye
tabi fenerde daha kalitelisi var meselaaaa kezman.10 maçta bi gol atıyo arada sırada tabiii her zaman deil

Salihyet

Salihyet

Üye
geçmiş olsun , K.Spor genel menejeri Rubin Kazanla anlaştıklarını söyledi ama fiyat hakkında konuşmadı.. ağzım açık izledim haberi :(

JCKL

JCKL

Üye
phuzuhaha becerip alamdı aziz (=

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
    Konu Sahibi
gokhan unal ıyı bır topcu ama gelmesı ıyı olur dıye dusunuyorum..

delrico

delrico

Emekli Yönetici
bencede almasın yaa gerek yok dıye dusunuyorum:D

avakado

Üye
bence alınsın faydalı olur

JCKL

JCKL

Üye
Bence almasın yetenekli bi futbolcu değil..Nasılki f.bahçe z.biryolu aldı söndü aynen öyle olacak..yırtıcı bi forvet lazım barselonaki messi m.united taki roney milandaki pato gibi

sence öyle bi forvet türkiyeye gelir mi bence HAYIR

dallaspage

dallaspage

Üye
Öyle futbolcular ezik takımlara lazım gs bjk v.s Gibi Eziq Lamer Takımlara Gitmeli Orda iş yapar o adamlar
Kezman form da semih formda daha ne İstiyorsunuz ?

delrico

delrico

Emekli Yönetici
ne demek yani ezik takımlar diyosun arkadasım görüyoruz fbnin ezikliğini.......güldürme beni 30 seneden beri türkiye kupasını kaldıramayan ben miyim????:@

:megafon: fenerliler türkiye kupasını ne zaman almayı düsünüyosunuz????:kop::kop::kop:

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
    Konu Sahibi
alırsak yararlı olacagı kesın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt