Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı tamamlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı tamamlanıyor
Numaralı tribünün inşaatı hızla devam ediyor. Basın ve Şeref Tribünü orta bölümde yer alacak. Burada maç izleyecek olan taraftarlar yeni yapılan tünelden geçerek stada girecek. Stadı da adeta gelin gibi süsleyecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, Şampiyonlar Ligi için hazır. İnşaatı devam eden numaralı tribünün sağ ve sol tarafını tamamen bitiren yönetim, basın ve Şeref Tribünü’nü de tamamladı. 28 Eylül’deki PSV maçını 40 bin biletli futbolsever izleyecek. Konuk takıma ise 2000 bilet verilecek. Asbaşkan ve stattan sorumlu yönetici İlhan Ekşioğlu, basın ile Şeref Tribünü’nün numaralı alt-orta bölümüne taşındığını söyledi.

Bugün inceleme var

Ekşioğlu, taraftarların Şampiyonlar Ligi için sabırsızlıkla beklediğine dikkat çekerek, stadın giriş ve çıkışlarının tamamen organize edildiğini ve maçların artık düzenli bir şekilde oynanabileceğini dile getirdi. Basın ve Şeref Tribünü’nde maç izleyecek olan misafirler yeni hazırlanan tünelden geçerek stada giriş yapacaklar. Öte yandan Futbol Federasyonu yönetiminin bugün Fenerbahçe Stadı’nda incelemeler yapacağı öğrenildi.

Dernekler görevde

Geçtiğimiz yıl Devler Ligi’nde 9 puan toplamasına rağmen bir üst tura çıkamayan F.Bahçe’nin bu sezon grubundan çıkacağına inanan taraftarlar, maçlarda stadı gelin gibi süsleyecek. Avrupa’nın en modern statlarından biri olmaya aday olan Saracoğlu’nda oynanacak 3 maçtan 9 puan çıkarmayı düşünen sarı lacivertliler, deplasmanlarda da yalnız kalmayacak. Kulübe bağlı birçok dernek, İtalya, Almanya ve Hollanda’da turlarla akın akın gidecek.


abuvice :D
 


onur_poy

Üye
ya adamlar koskoca maratonu bitirdi galatasaray daha hala kıytırık kale arkası tribününü bitiremedi
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
walla bilet bulrsam istanbul a geliorm!bu mac kacmazz!
 
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
helal olsun fener yönetimine. türkiyede eşi benzeri olmayan bir stad yaptılar :bravo:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt