Fenerbahçe günlüğü!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe günlüğü!
1 milyon euro müjdesi
Yargıtay 13. Hukuk Dairesi, Fenerbahçeli Deniz Barış'ın, Gençlerbirliği ile görülen davasında haklılığına karar verdi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Bu karar ile Deniz Barış tarafından Gençlerbirliği'ne ödenen 1 milyon euro'nun (vekalet ücreti ve tüm masrafları ile birlikte)
iadesinin yolu açılmış oldu" ifadelerine yer verildi.

Barış başka bahara!
YÖNETİMLE aralarında barış sağlandığı ileri sürülen GFB'nin Migros'a geri döneceği iddia edildi. Gruptan yapılan açıklamada, "Durum henüz net değil" denildi. Sarı-lacivertli kulüp ise "Başkanımız hiçbir şahıs ya da grupla görüşmemiştir" açıklamasını yaptı.

Juve aklında çıkmıyor
F.Bahçe ile yollarını ayıran Stephen Appiah, Tuttosport'a yaptığı açıklamada, eski kulübü Juventus'un rüyalarını süslediğini söyledi. Ganalı oyuncu, teknik direktör Ranieri'nin onayını almak istediğini, geri dönmesi halinde Juve'ye daha faydalı olacağını ifade etti. Ancak bu transfer çok zor. Çünkü Juventus kulübü, transferi kapadığını açıkladı.

Duca kaza geçirdi
FENERBAHÇE Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın menajeri Viyoleta Duca motosiklet kazası geçirdi. Kaza sonrası Özel Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alınan Duca'nın, başarılı bir operasyon geçirdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Hasagiç'ten korkmam
Önceki akşam Şili'ye karşı oynanan milli maçta başarılı bir grafik çizen Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin Hasagiç'i gündemine alması karşısında soğukkanlı bir yaklaşım sergiliyor. Deneyimli eldiven, "Bu konuda kararı teknik ekip ve yönetim verir. Kaldı ki benim forma korkum yok. Ben Milli Takım'ın kalecisiyim. İyi olduğum sürece kale benim" dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt