Fenerbahçe Günlüğü. (21 Mayıs Pazar)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fenerbahçe Günlüğü. (21 Mayıs Pazar)
Sıra Roberto Carlos'ta


Görevi bırakırken bile yıllarca hatırlanacak bir transfer-şov yapmaya kararlı olan Aziz Yıldırım, Brezilyalı futbolcu için Chelsea ile girdiği müthiş savaşı kazanmak istiyor.


Tam bir gövde gösterisi
Fenerbahçe'de başkanlık görevinden ayrıldığını açıklayan Aziz Yıldırım, transferdeki gövde gösterisini Roberto Carlos'la sürdürmeye devam edecek. Veda konuşmasında "Basın; Carlos'u, Campbell'ı, Morientes'i yazıyor. Bunların hepsi olabilir" diyen Yıldırım, bu oyunculardan önce Sol Campbell'la, sonra da Morientes'le el
sıkıştı. Yıldırım'ın şimdiki hedefi ise sözünü ettiği yıldızların en önemlisi olan Roberto Carlos... Aziz Yıldırım ve kurmayları, Roberto Carlos için dünya devi Chelsea ile kapışıyor.

Müjdeli haber çok yakın
Perşembe gününden bu yana Avrupa'da transfer görüşmeleri yapan Aziz Yıldırım, Brezilyalı yıldızı Chelsea'ye kaptırmamaya kararlı. İngiliz ekibinden daha cazip bir rakamı gözden çıkaran Fenerbahçe, gerekirse Roberto Carlos'un milli takımdaki hocası Parreira'yı da devreye sokacak. Sarı-lacivertli kulübün bu ısrarı karşısında, kadrosu çok geniş olan Chelsea'nin geri adım atması bekleniyor. Fenerbahçeli yöneticiler, önümüzdeki hafta içinde, camiaya Roberto Carlos müjdesini vermeyi umut ediyor.


Scolari atağı

Teknik direktör arayışını sürdüren F.Bahçe'de, Scolari ismi öne çıktı. Brezilyalı hoca için UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik devrede.

***

Scolari için erzik devrede

F.Bahçe yönetiminin yarın yapılacak yönetim kurulu öncesi İsviçre'de yapılan toplantıda 7 teknik direktör üzerinde karar kıldığı öğrenildi. Adaylar içinde ön plana çıkanlardan Scolari için UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik'in devreye girdiği belirtildi.

DİĞER adaylar ise Parreira, Trapattoni, Benitez, Van Gaal, Deschamps ve Capello. Nihat Özdemir'in
hoca adayları ile görüşmeler yaptığı ve yarın yapılacak toplantıda hazırladığı raporu yönetime sunacağı ve daha sonra kararın verileceği öğrenildi.

Fatih Tekke de Fener'de gibi

Trabzonlu forvet oyuncusu, Fenerbahçeli yöneticilerle her konuda anlaşmaya vardı ve son sözlerini söyledi: Siz kulübümle anlaşın, gerisini çok kolay hallederiz

***

4. Bomba Fatih

Anlaşma tamam
F.Bahçe'yi Fatih Tekke heyecanı sardı. Kaybedilen kupalar ve istifalar sonucu sezona hayal kırıklığıyla veda eden sarı-lacivertliler, Fatih Tekke'nin transferinde yaşanan olumlu gelişmeler üzerine çok heyecanlandılar. F.Bahçeli yöneticilerin, Avrupa devlerinin de peşinden koştuğu Fatih Tekke ile
uzun süredir gizlice yapılan görüşmelerin ardından milli oyuncuyu ikna etmeyi başardıkları öğrenildi.

SÖZ TRABZON'DA
F.BAHÇE'NİN, Fatih Tekke'ye yıllık 2.5 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme önerdiği ve tarafların her konuda anlaştığı vurgulandı. Sarı-lacivertliler, kulübü ile bir yıllık daha sözleşmesi olan Fatih için Trabzonspor'a da 6 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi planlıyor. Bordo-mavililerin ise kendilerine çok cazip gelen bu rakama sıcak baktığı ve F.Bahçe'den gelecek teklifi bekledikleri ifade edildi.


Başkan Özdemir

Mevcut yönetimde başkan vekilliği yapan Nihat Özdemir'in, teklifi kabul ettiği, yeni bir liste hazırlayarak kongreye gidileceği bildirildi.


FB TV'de açıklandı
Aziz Yıldırım'ın görevini bıraktığını açıklamasının ardından, başkan vekilliği yapan Nihat Özdemir'in başkanlık görevini kabul ettiği bildirildi. Özdemir, suskun kalmayı tercih edip, gerekli açıklamaların yarınki toplantıdan sonra yapılacağını ifade ederken, kulübün televizyonu FB TV'de verilen haberde,
Özdemir'in başkanlık teklifini kabul ettiği açıklandı.

KONGREYE KADAR
ÖZDEMİR'İN yeni bir yönetim kurulu listesi hazırlayacağı, 1 ay içinde yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısında da bu listeyle başkan adayı olacağı belirtildi. Yarınki yönetim kurulu toplantısında tüzük gereği, başkan vekili Özdemir kongreye kadar başkanlık görevine getirilecek. Toplantıda, Daum ile ilgili kararın da açıklanması bekleniyor.


Yıldıray bekliyor

3.5 milyon euro'luk teklifi kabul eden Yıldıray'ın, Aziz Yıldırım'ın istifasıyla kararını beklemeye aldığı öğrenildi.


Anlaşma tamamdı
Uzun süredir Yıldıray Baştürk'ün peşinde olan ve menajerleriyle sürekli görüşmeler yapan Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım'ın başkanlığı bırakmasından kısa bir süre önce milli futbolcuya 3.5 milyon euro teklif sunduğu öğrenildi. Hertha Berlin'de yıllık 1.5 milyon euro alan Yıldıray'ın
da bu teklife olumlu yaklaştığı öğrenildi.

AÇIK KAPI BIRAKTI
ŞAMPİYONLAR Ligi'nde mücadele edecek bir takımda iyi bir teklifle 2-3 yıl oynayıp kendini gösterme düşüncesinde olan Yıldıray, teklifi hemen reddetmeyip açık kapı bırakmıştı. Ancak Yıldırım'ın istifasıyla girilen kaos ortamında durumu belirsiz olan futbolcunun, transferi konusunda bekleme kararı aldığı öğrenildi.


İki istifa daha

Mahmut Uslu ve Murat Özaydınlı da istifa etti. Yerlerine Koç ve Şahenk düşünülüyor.


Başkan Aziz Yıldırım'ın istifasının ardından yönetim kurulundaki iki yöneticisinin istifası da camiaya bomba gibi düştü. Aziz Yıldırım'a yakınlıklarıyla bilinen yöneticiler Mahmut Uslu ve Murat Özaydınlı'nın görevi bıraktığı öğrenildi. Uslu ve Özaydınlı'nın yerlerini Ali Koç ve Ferit Şahenk gibi işadamlarının alacağı kulislerde konuşuluyor.


Campbell için dev karşılama

İki kupayı, teknik direktörünü ve başkanını yitiren F.Bahçe'de yaşanan olumsuzluklara karşın yabancı transferinde gerçekleştirilen gövde gösterisi taraftarı heyecanlandırdı. İçinde bulunan kritik ortama karşın Sol Campbell'ın transfer haberi camiayı ayağa kaldırdı. Hafta içinde İstanbul'a geleceği belirtilen
Arsenal'ın dünya yıldızını dört gözle bekleyen taraftarların için büyük bir karşılama töreni planladığı öğrenildi.


Geri gelmezse hiç fark etmez

SORUNLARLA boğuşan Fenerbahçe'de iç transferin sorunsuz bir şekilde geçilmesi sevindirdi. Önder, Aurelio, Semih ve Servet hem istenen hem de kulüpte kalan oyuncular olurken tatil için Brezilya'ya giden Luciano'nun da dönmesi için herhangi bir çağrı yapılmayacağı öğrenildi.



 


denizhanxx

denizhanxx

Üye
bir fenerbahçeli olarak kaybettiklerimizden en çok üzüldüyüm AZİZ baba oldu... ama adam o kadar büyük ki giderken bile tarih yazıyor... """" AZİZ baba biz seni sevdik,,,ve sevdiğimizi unutmayız!!! yolun açık olsun!!""""
 
Darkmayne

Darkmayne

Üye
Aziz başkan fbyi 100.yılda sattı diyenler burayı okusun da ibret olsun ben böle bi başkan görmedim giderken şampiyon yapıyor bizi her zaman kalbimizde
 
jeacona

jeacona

Üye
EFSANE BAŞKAN yine yapacağını yaptın bu adam feneri bendende çok seviyo!!!!!!!!!!
 

perfectlover

Üye
Fenerbahçe'de düzen artık kurulmuş. Başkan olmasa bile profesyonel yöneticiler her işi yapılan planlara uygun olarak devam ettiriyorlar. Bence Aziz Yıldırım'ın en büyük başarısı bu. Eskiden olsa kaos üstüne kaos yaşanırdı. Bu arada yukarıda da görüldüğü gibi Fenerbahçe yeni sezona da hızlı bir başlangıç yaptı. Prensipte anlaşılanlar imza attığında yine iddialı bir kadro kurulmuş olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

umitgul18
Cevap
12
Görüntüleme
762
'Enver'
komando04
Cevap
0
Görüntüleme
502
komando04
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
323
Haydar
yavuzkaraca
Cevap
0
Görüntüleme
372
yavuzkaraca


Üst Alt