Fenerbahçe - Adanaspor maç sonucu: 2-2

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Fenerbahçe - Adanaspor maç sonucu: 2-2
Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında şampiyonluk yarışındaki Fenerbahçe kendi sahasında lig sonuncusu Adanaspor karşısında şok bir puan kaybı yaşadı. Magaye Gueye ve Roni Gleison'un gollerine ilk yarıda Mehmet Topal'la karşılık veren Kanarya, ikinci yarıda Fernandao'yla eşitliği yakaladı ama baskı yeterli olmadı, Fenerbahçe şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.

Lig'in 17. hafta mücadelesinde Ülker Stadı'nda Fenerbahçe, lig sonuncusu Adanaspor'la berabere kaldı, şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.

Sarı Lacivertliler, ilk yarıda kritik defans hatalarından basit goller yerken, ikinci yarının büyük bölümünü ise heba etti.

80. dakikaya kadar baskı kurmasına rağmen bu baskı bir türlü pozisyona dönüşmedi. Son dakikalar ise Adana kalecisi Itandje ve Fenerbahçe forvetleri arasında geçti. Kamerunlu kaleci kurtardıklarıyla maçın yıldızı olurken, Fenerbahçe'de ise sadece Jeremain Lens ve Josef de Souza'nın mücadelesi yeterli olmadı.

23'te Magaye Gueye Adanaspor'u 1-0 öne geçirdi. 40'ta Mehmet Topal beraberliği getirirken, 45'te Roni Gleison, soyunma odasına rakip takımı 2-1 önde götürdü. 78'de penaltıdan Fernandao maça yeniden eşitliği getirdi ancak son pişmanlık fayda etmedi.
 


Üst Alt