Fenerbahçe 3 - 2 Sevilla

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe 3 - 2 Sevilla


Koleksiyona yeni parça !..


Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Sevilla'yı evinde konuk eden Fenerbahçe, iki kez öne geçtiği karşılaşmada rakibinin gollerine engel olamayıp skoru 2-2'ye taşımasına izin verdi... Ta ki Semih sahneye çıkana kadar !.. Semih'in golüyle Sevilla'yı deviren Fenerbahçe, 'Kadıköy'den Çıkamayanlar Koleksiyonu'na Sevilla'yı da ekledi.


Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip karşısında kontrollü bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe, rakibinin hızını kestikten sonra golünü de Kezman'la buldu. 17.dakikada Uğur Boral'ın sol kanattan yaptığı ortaya Kezman yükselip kafayla vurdu ve Palop'u avlayarak Fenerbahçe'yi öne geçirdi. Bu golün 7 dakika sonrasında gelişen Sevilla atağında Edu'nun ters vuruşunda top Fenerbahçe ağlarıyla buluştu ve skor 1-1 oldu.

İlk yarısı 1-1 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında Fenerbahçe tüm hatlarıyla rakip yarı sahaya yüklenirken golü de defansın etkili ismi Lugano ile buldu. 57. Dakikada kornerden gelen topa harika yükselen Lugano'nun kafa golüyle Fenerbahçe 2-1 öne geçti. 66. Dakikada ise Capel'in korner atışından gelen topu ön direkte Kanoute kafayla aşırdı. Kale önüne düşen topa vuran Escude skora eşitlik getirdi. Bu dakikadan sonra taktik hamlelere başlayan Zico, önce sakatlanan roberto Carlos'un yerine Vederson'u, sol kanatta etkisiz kalan Uğur Boral'ın yerine de Kazım'ı aldı. Bu dakikadan itibaren Deivid sol Kazım ise sağ kanattan atağa katıldı. Dakikalar 84'ü gösterirken Kezman'ın yerine sahaya çıkan Semih, oyuna girdikten 3 dakika sonra Sevilla'yı da boş geçmedi ve Fenerbahçe'yi galibiyete taşıyan gole imza attı.

KADIKÖY'DE BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
Son 36 resmi maçında bileği bükülmeyen sarı-lacivertli ekibi, Kadıköy'deki son 11 Avrupa sınavında da yenen olmadı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 11 maçlık bir yenilmezlik serisi yapan sarı-lacivertli ekip, son yenilgisini yine Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiği 2005-2006 sezonunda İtalya'nın Milan takımına karşı 4-0'lık skorla almıştı.

Sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çıktığı son 11 Avrupa kupası maçında 8 kez kazanırken, 3 maçta eşitliği bozamadı...

FENERBAHÇE: 3 - SEVILLA: 2

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Florian Meyer, Sönke Glindemann, Kai Voss

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Edu, Lugano, Roberto Carlos (Dk. 68 Vederson), Deivid, Aurelio, Selçuk, Uğur Boral (Dk. 77 Kazım), Alex, Kezman (Dk. 84 Semih)
TEKNİK DİREKTÖR: Zico

SEVİLLA: Palop, Daniel Alves, Escude, Dragutinoviç, Adriano, Jesus Navas, Poulsen, Keita, Duda (Dk. 63 Capel), Kanoute, Luis Fabiano
TEKNİK DİREKTÖR: Jimenez

GOLLER: Kezman (Dk.17) Edu (k.k) (Dk.24) Lugano (Dk.57), Escude (Dk.66)
SARI KARTLAR: Uğur, Kezman, Roberto Carlos, Alex de Souza, Selçuk (F.Bahçe), Palop (Sevilla)

İLK YARIDAN DAKİKALAR
Maça Fenerbahçe başladı.

Karşılaşmanın ilk 3 dakikası karşılıklı pas hatalarıyla geçti. İki takımda orta sahadan çıkamadı.

4.dakikada Sevilla Duda ile geldi. Sol kanattan tehlikeli gelen Duda'nın ortası kornere çıktı.

4.dakikada kornerden gelen top Kanoute'nin önünde kaldı. Malili futbolcunun sert şutunu Volkan kurtardı. Karşılaşmanın ilk atağı Sevilla'dan geldi.

6.dakikada Keita'nın uzaktan vuruşu kaleci Volkan'da kaldı.

12.dakikada Fenerbahçe sol kanattan Uğur ile geldi. Uğur'un ortası kornere çıktı. Kornerin devamında Alex ortaladı. Arka direkte olan Kezman uygun durumda topa gelişine vurdu. Top kaleci Palop'ta kaldı. Fenerbahçe'nin ilk atağı 12.dakikada gerçekleşti.

15.dakikada Kanoute'ye atılan topta Lugano araya girerek pozisyonu önledi.

20.dakikada ani bir atağa çıkan Sevilla'da Fabiano'nun sert şutu auta gitti.

GOL: 17.dakikada Uğur Boral'ın sol kanattan yaptığı ortaya Kezman yükselip kafayla vurdu ve Palop'u avladı. Fenerbahçe 1-0 öne geçti. Gol Kezman...

GOL: 24.dakikada sağ kanattan yapılan ortaya Edu ayak koydu. Ters vuruşla top Volkan'ı yanıttı ve ağlarla buluştu. 1-1

Uğur Boral Dani Alves ile girdiği ikili mücadele sonucu sarı kart gördü.

33.dakikada Gökhan'ın ortasına Aurelio vurdu. Top defansa çarparak kornere gitti. Kornerin hemen ardından Fenerbahçe çok tehlikeli pozisyon yakaladı. Önce top rakibin eline çarptı. Hakem devam dedi. Bundan sonra Aurelio'nun kafa vuruşunu kaleci Palop çizgiden çıkardı. Sevilla bu pozisyon sonrası ani bir atak yakaladı. Top kornere gitti.

43.dakikada Alex serbest vuruşu kullandı. Yaptığı ortaya Fabiano kafayı vurdu ve kornere gönderdi. Kornerden gelen topu Uğur ortaladı. Uğur'un ortasına Kezman harika vurdu. Top kaleci Palop'tan döndü. Dönen top Alex'in önünde kaldı. Müsait durumda Alex topu auta attı.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
İkinci yarıya Sevilla başladı.

47. Dakikada Duda ile girdiği ikili mücadelede rakibine faul yapan Kezman sarı kartla cezalandırıldı.

49. Dakikada uzaktan sert bir şut atan Duda'nın vuruşunu Volkan kurtardı. 49.dakikada Kanoute'nin bir vuruşunu da son anda Volkan çıkardı.

GOL: 57.dakikada kornerden gelen topa harika yükselen Lugano'nun kafa golüyle Fenerbahçe 2-1 öne geçti.

60. Dakikada sol kanattan Uğur boral'ın ceza sahasına yaptığı ortayı Lugano ceza sahasında kafayla pas olarak kullandı. Edu'nun vuruşunda Palop topu uzaklaştırdı.

61. Dakikada Sevilla ceza sahasının önünde topla buluşan Kezman'ın sert şutu Palop'ta kaldı.

GOL: 66. Dakikada Capel'in korner atışından gelen topu ön direkte Kanoute kafayla aşırdı. Kale önüne düşen topa vuran Escude skora eşitlik getirdi. 2-2

68. Dakikada, golün olduğu pozisyonda Escude'nin ayağına basması nedeniyle sakatlanan Roberto Carlos yerini Vederson'a bıraktı.

78. Dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Vederson'un sert şutu üstten auta gitti.

83. Dakikada Keita'nın sert şutu yandan auta gitti.

GOL: 87. Dakikada topla Sevilla ceza sahasına giren Semih'in vuruşunda top Palop'un yanından ağlarla buluştu: 3-2



--------------- Ekleme ---------------

:@:@:@:@:@:@ senin gibi hakem olmaz olsun sana nasıl böyle maçlar veriliyor.....Bu hakem ayrımcı bir hakem bence Son Almanyadaki olaylardan snr :@
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
KesinLikle % bir mılyonluk penaltı verilmedi gözü kör resmen...Olsun biz sevillayı sevillada yener ezeriz...ne hallere düştüler gördük..

Dev Olmakdan bahsetmiyoruz DEV OLACAĞIZ.
 
leiche

leiche

Emekli Yönetici
helal olsun böyle olunca gururlanıyorum
 
Nazy

Nazy

Üye
aynen İlker Yasine Katılıyorum Kadıköy Şampiyonlar Mezarlığı:):oke:
 
FerreT

FerreT

Üye
Ne maçtı..Semihin birazda şanstan o vuruşu olmasaydı..yazık olurdu takıma :(
 
SelmanTE

SelmanTE

Üye
helal olsun fenere. sadece alkışlıyorum :alkis:
umarım devamı gelir :oke:
 
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Galibiyetinden Dolayı Fb'yi Kutluyorum Ulke Puanına Böylece Katkı Sağlamış Oldu. Aslında Skor Fb Lehine Daha Güzel Olabilirdi Ancak Tecrübe Eksikliği Neticesinde Bu Kadar Oldu. Gittikçe Daha Da Güzel Olur Umarım.
 
canturgay

canturgay

Üye
edu o takımda olduğu sürece bu tip daha çok gol yer böyle maçlarda fener..:oke:
 

romant_58

Helal Olsun Fenerbahçe'me Herşeye Rağmen Hakeme Kendi Kalemize Attımız Göle Rağmen Kazanmayı Bildik İnşallah Çeyrek Final'e Çıkacaz
 
CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Ah Edu Ah....O Golü Atmasaydı 3-1 Bitecekti...Artı Adamlar 2. Gollerini Bedava Attılar..Top Ayağına Çarptı Adamın Gol Oldu...Dragutunoviç Hayvan Gibi Faul Yaptı...O Faulü Vermedi Hakem...Uğur Boral'a Haksız Sarı Kart Çıkardı...Sevilla Sahada 12 Kişi Olmasına Rağmen Fener Söke Söke Aldı Bu Maçı Kutluyorum Fenerbehçemi...İnşallah İspanyada Yeneriz Onları;)
 
FerreT

FerreT

Üye
ben aslen istanbulda F.bahçe rehavete kapılır kontra ataktan gol yer die pek umutlu değildim..malum sevilla çok hızlı çok fazla gol atıyor ama buradan iyi bi skorla ayrıldık ispanyada turu geçeğimize kesin gözle bakıyorum tabii futbol bu :)
 
JCKL

JCKL

Üye
evet burada sevilla'nın kötü oynadığını düşünenler
ispanya da sevilla feneri haşat edince ne düşünecek
ve ne diyecek merak ediyorum
 
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
evet burada sevilla'nın kötü oynadığını düşünenler
ispanya da sevilla feneri haşat edince ne düşünecek
ve ne diyecek merak ediyorum


dünü nasıl düşündüysek o günüde o gün düşünürüz:) Bizim ogüne söylicek hem lafımız var hemde inancımız sen merak etme...Sevilla taraftarı arkadşım:oke:
 
Salihyet

Salihyet

Üye
dünü nasıl düşündüysek o günüde o gün düşünürüz:) Bizim ogüne söylicek hem lafımız var hemde inancımız sen merak etme...Sevilla taraftarı arkadşım:oke:

valla gol yediğimizde Dansöz gibi kıvırtan arkadaşlarım vardı ama onlar bile artık anladı ;) o stadın adı AzizYıldırım Stadyumu , şampiyonlar mezarlığı olmalı ;) sevilla bu şekilde kazandıysa uefa kupasını tarihin en küçük düşen takımı diyebilirm.. (karşılaştığıımız.)
 
SelmanTE

SelmanTE

Üye
ben rövanşın bu kadar kolay olacağını zannetmiyorum. bu skorun da avantaj olacağını da düşünmüyorum.
inşallah yanılırım...
 
POWER

POWER

Üye
Selman aynı fikirdeyim ispanyadaki maç çok farklı olacak sanırım ama umarım kazanır da şampiyonlar liginde daha da yukarı çıkar ;)
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Yenmek tabiki güzel.Gurur verici.

Ama malesef yeterli skoru alamadı Fenerbahçe.İspanyada aramaz umarım.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
fenerbahce yeterli skoru alamadı değil burada 3 attıgımız takıma kotu oynadıgımız halde orada rahat goller bulacagımızı dusunuyorum..fenerbahce sevillayı eleyecek guce cok fazla sahıp oldugunu kanıtladı.
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
fenerbahce yeterli skoru alamadı değil burada 3 attıgımız takıma kotu oynadıgımız halde orada rahat goller bulacagımızı dusunuyorum..fenerbahce sevillayı eleyecek guce cok fazla sahıp oldugunu kanıtladı.

İnşallah bekleyelim görelim.İddiamızı unutma :)
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Şimdiden dizlerin tir tir titriyordur fenerbahceyi izleyince:) çarşambayada az kaldı doktorunuz yok ama:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
1
Görüntüleme
615
TARİHÇİ
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
610
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
470
DiaBLoS
Takipçi Satın Al


Üst Alt