Fenerbahçe 0 - 0 Sparta Prag

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamnoble

dreamnoble

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe 0 - 0 Sparta Prag
Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında İngiltere'nin Swindown Town ekibi ile 1-1 beraber kalan Fenerbahçemiz, bu akşam Çek takımlarından Sparta Prag ile karşı karşıya geldi. Kitzbühel'de kamp yapılan yere 30 kilometre uzaklıktaki Stadion SV Wörgl'da oynanan karşılaşma 0-0'lık skorla tamamlandı. Avusturya kampının ilk gününde antrenmanda sol ayak bileği kırılan ve ameliyat olan Brezilyalı oyuncumuz Deivid, Fenerbahçe'nin Sparta Prag ile oynadığı hazırlık maçında arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Taraftarlarımız da Deivid'e yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Deivid, taraftarlarımızın kendisine ulaştırdığı formaları ve topları imzaladı. Öte yandan karşılaşmada forma giymeyen futbolcularımız, yan sahada ter idmanı yaptı. Karşılaşmayı Başkanımız Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerimiz de izledi. Teknik Direktörümüz Luis Aragones, yeni transfer Daniel Güiza'yı oyuna sokmazken, sahaya kaptan olarak çıkan Alex'in 10 numaralı formayı giymesi dikkat çekti. Roberto Carlos, maça ilk 11'de başlarken, yeni transferlerden Burak Yılmaz da ikinci yarıda Alex'in yerine oyuna dahil oldu. Fenerbahçemiz , 19 Temmuz Cumartesi günü son hazırlık maçını Çek Cumhuriyeti'nden Ceska Budejovice takımıyla Almanya sınırındaki Kufstein kasabasında oynayacak.
Takım otobüsü taşlandı.
Wörgl'de oynanan hazırlık maçı sonrası Kitzbühel istikametine hareket eden takımımızın otobüsü ilk kavşakta taşa tutuldu. Otobüsün ortasında bulunan kapının camının kırıldığı olayda taş atıp kaçanların üzerlerinde Galatasaray forması olduğu ve süratle olay yerinden uzaklaştığı görüldü. Takımı getiren otobüs şöförünün Kitzbühel polisine ifade verdiği bildirildi.
Kadrolar şöyleydi
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül (Önder dk 81), Edu, Lugano, Roberto Carlos, Kazım, Selçuk, Deniz (Maldonado dk. 78), Uğur Boral (Gürhan dk 62), Alex (Burak dk. 68), Semih (Kezman dk 68)
SPARTA PRAG: Blazek (Kozacik dk.46) , Repka, Kucera, Berger (Dosek dk. 58), Kusnir (Kulic dk. 62), Kladrubsky, Holenda, Vorisek, Kadlec, Husek, Matusovic (Kolar dk 72)



















 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt