Fener son maça bıraktı!

Sponsorlu Bağlantılar

India

India

Üye
    Konu Sahibi
Fener son maça bıraktı!


Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Gescrap Bizkaia Bilbao Basket'i konuk eden Fenerbahçe Ülker, Top 16'yı garantileme şansını kaçırdı, işini son maça bıraktı..

-FENERBAHÇE ÜLKER: 70 - GESCRAP BİZKAİA BİLBAO BASKET: 80
SALON: Sinan Erdem Spor Salonu

FENERBAHÇE ÜLKER: Roko Ukic 11 (2 ribaund- 2 asist), Curtis Jerrells 9 (1 ribaund- 4 asist), Ömer Onan 6 (1 ribaund), Gasper Vidmar (2 ribaund), Kaya Peker (1 ribaund- 1 asist), James Gist 11 (5 ribaund), Oğuz Savaş 2 (1 ribaund), Marko Tomas 1 (1 ribaund), Bojan Bogdanovic 11 (1 ribaund- 1 asist), Emir Preldzic 19 (7 ribaund- 1 asist)

BIZKAIA BILBAO BASKET: Josh Fisher 2 (1 ribaund), Aaron Jackson 11 (2 ribaund- 6 asist), Dimitros Mavroeidis 3 (1 ribaund), Marko Banic 10 (4 ribaund), Alex Mumbru 9 (6 ribaund- 3 asist), Axel Hervelle 4 (2 ribaund- 1 asist), D’Or Ficsher 16 (10 ribaund- 1 asist), Kostas Vasiliadis 3, Roger Grimau 13 (4 ribaund- 2 asist), Janis Blums 9 (1 ribaund- 1 asist)
1.PERİYOT: 14-25
2.PERİYOT: 19-19
3.PERİYOT: 17-23
4.PERİYOT: 20-13

James Gist ve Axel Hervelle’in karşılıklı sayılarıyla başlayan mücadelede ilk 3 dakika 4-4 eşitlikle geçildi. Mumbru ve Fisher ikilisiyle bu bölümde etkili olan Gescrap Bilbao Basket, yakaladığı 6-0’lık seriyle durumu 4-10 yaptı. Savunmada istediği sertliği uygulamakta zorlanan Fenerbahçe Ülker, Banic ve Mavroeidis’in sayılarına engel olamayınca, ilk periyotu 14-25 geride tamamladı. İkinci periyot karşılıklı boş hücumlarla başlarken, James Gist ve Emir Preldzic ikilisiyle temsilcimiz toparlandı. Ancak boyalı alanı etkili kullanan İspanyol temsilcisi, 14.dakikayı 20-33 önde geçti. Savunmada direnen Fenerbahçe Ülker, 7-0’lık seriyle aradaki farkı 6 sayıya indirdi ve konuk ekip de mola aldı (27-33). Son bölümde D’Or Fisher ve Janis Blums ile sayılar üreten konuk ekip. Devre sonunda da soyunma odasına 11 sayı farkla 33-44 üstün girdi.

Üçüncü periyota hızlı başlayan Gescrap Bilbao Basket, Blums, Hervelle, Jackson ve Mumbru dörtlüsüyle yakaladığı 10-1’lik seriyle farkı 20 sayıya çıkarttı (34-54). Emir Preldzic’in üst üste bulduğu 7 sayıyla toparlanan Sarı Lacivertliler, durumu da 41-54’e getirdi. Hücumlarda özellikle ikinci atışlarda yakaladığı fırsatları iyi değerlendiren konuk ekip, 28.dakikasını 46-65 üstün girdiği karşılaşmada üçüncü periyotu da 50-67 önde tamamladı. Son 10 dakikalık bölüme Banic’in sayılarıyla giren konuk ekip, durumu da 50-71’e getirdi. Yakaladığı skor farkını koruyan Bizkaia Bilbao Basket, mücadeleden de 70-80 galibiyetle ayrıldı.
 


ssercan

Üye
İyi skor. Bı ar fark almış basını gidiyordu.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Deplasmanda yendiğimiz bu takımı , kendi evimizde bu kadar kötü oynayarak yenilmemiz gerçekten çok süpriz oldu benim için ...
Rakip de inanılmaz şanslıydı gerçekten . Maçı izleyenler de görmüştür . Adam orta sahadan rastgele sallıyor giriyor yahu :) Son saniye topuyla çok rahat 10 sayı attılar ...:D

Son maça kaldı artık ... Hiç gereği yok gerçekten . Kendi kendimize işi zora sokuyoruz ...!
 
haltie

haltie

Üye
Bir üst tura çıkacaktır inşallah diyelim temsilcimize.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Grup liderliği için çıkmıştık maça ... Şimdi son maçlara girerken , grup dışında kalma ihtimalimiz bile belirdi ...
Olacak gibi değil ...

Herşey bizim lehimizeyken , bu kadarı da olmamalıydı ... Cantu deplasmanı da gerçekten zordur . Umarım kazanırız ...
 

ssercan

Üye
Cantu'da son maçında 35 sayı fark yedi yanılmıyorsam. Çok zevkli bi maç olacak Fb-Cantu maçı. Seyir zevki yüksek olacak.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Dün e kadar takımı hiç bu kadar ruhsuz görmemiştim ...
İnanılır gibi değil yahu . Sen bu takımı deplasman da yenmişsin üstelik . Saha avantajı , seyirci avantajı herşey senin elinde . Yensen top16 ya kalacaksın . Neydi bu stres onu anlamadım ... Koskoca Olimpiakos u bu saha da dar etmiştik ... Ama dün maç başından beri çok kopuk oynadık . Ama rakipte müthiş şanslıydı , adamlar nerden salladıysa girdi ...!
 

ssercan

Üye
Adamların elleri titremiyor atarken gireceğinden o kadar emin olarak atıyorlar. Şimdi ilk 4 sıra 5 galibiyet 4 mağlubiyet galiba. Gerçekten işler karıştı.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ellerin titremesiyle alakası yok . Adamlar 4-5 hücum da son saniye üçlüğü ile sayı aldılar ...
Hele biri ortasahadan . İnanılır gibi değil ...:) Fırlattıkları girdi ... Onlar bile şaşırdılar ...:D

Neyse artık son maçta gerekeni yaparız inşallah ...!
 

Benzer Konular

RomeusTR
Cevap
1
Görüntüleme
512
bilisimler
ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
337
ANIL
ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
439
ANIL


Üst Alt