Fener kısa kesti . Fenerbahçe 3 - Samsunspor 0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Fener kısa kesti . Fenerbahçe 3 - Samsunspor 0



Haftasonu derbide Galatasaray ile 2-2 berabere kalan ve puan farkını kapatma şansını kullanamayan Fenerbahçe, uzun süredir hasretini çektiği Türkiye Kupası'nda yoluna devam etmek için Samsunspor karşısındaydı. Sarı lacivertli ekipte kaleci Volkan, GökHan Gönül, Emre, Stoch ve Sow dinlendirilirken, kaptan Alex takımın lideri olarak sahadaydı. Konuk takımda ise sakatlığı bulunan Gekas kadroda yoktu. G.Saray maçında yaşanan olaylar nedeniyle yine kadın ve çocuk taraftarının önündeydi.

Mücadele Fenerbahçe'nin atajlarıyla başlarken, golü de bulmasları çok zaman almadı. 9. dakikada Dia'nın kaleciden seken şutunu çok iyi takip eden Bienvenu kupadaki 4. golüyle takımını öne geçirdi. 2 dakika sonra Caner'in hazırladığı pozisyonda Alex, çok klas bir vuruşla farkı ikiye çıkardı ve tribünleri rahatlatan isim oldu. Mçaı istediği tempoda götüren sarı lacivertliler, 34. dakikada geçtiğimiz sezonlardakine benzer bir duran top organizasyonuyla farkı 3'e çıkardı; Alex ortaladı, Selçuk ön direkte kafayı vurdu: 3-0.

Maçın kalan bölümünde iki takımın da çabaları gol getirmedi ve karşılaşma 3-0 sona erdi. Fenerbahçe,böylece adını çeyrek finale yazdıran takımlardan biri oldu.



FENERBAHÇE-SAMSUNSPOR
STAT: Şükrü Saraçoğlu
HAKEM: İlker Meral

FENERBAHÇE: Mert, Ziegler (dk. 67 Özgür), Bekir, Yobo, Orhan, Cristian, Selçuk, Caner, Dia (Dk. 75 Stoch), Alex (Dk. 68 Özer), Bienvenu
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

SAMSUNSPOR:
Ertuğrul, Bahia, Kemal, Adem, Uğur, Hakan, Kelhar, Serdar, Murat (dk. 74 Hasan), Egikho (dk. 68 Anıl), Zenke (Dk. 55 Murat Yıldırım)
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

GOLLER: Dk. 19 Bienvenu, Dk. 21 Alex, Dk. 34 Selçuk
SARI KARTLAR: Dk. 30 Uğur, Dk. 90 Kemal, Dk. 90 Kemal
 
djhiguramos

djhiguramos

Üye
fener bu sene de kupayı alamazsa büyük bir fırsatı tepmiş olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
470
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
226
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
319
Doğuş Pertez


Üst Alt