fener den ilgilenmiyoruz açıklaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
fener den ilgilenmiyoruz açıklaması
Bugün yine Pasfotomaç gazetesinde yayınlanan haberde "Fener’in gizli aşkı" başlığı ile gerçekleri yansıtmayan bir haber daha yayınlanmıştır.


Kulübümüz Robson de Souzo (Robinho)’nun transferiyle ilgili hernahgi bir girişimde bulunmadığı gibi adı geçen oyuncu ile ilgilenmemektedir.
Bu sebeple, Robson de Souzo (Robinho) isimli oyuncunun transferine yönelik oyuncumuz Alex’in menajeri Juan Figger’e de görev verilmemiştir.


Kamuoyuna duyurulur.
 


delimakina

Üye
    Konu Sahibi
Bugün yine Fotomaç gazetesi, Yabancı transfer konusunda çalışmalarını sürdüren Yönetim kurulumuzun gündemine Meksika Milli Takımı’nın sol beki Carlos Salcido’yu eklemiştir.

Oyuncunun çok iyi markajcı olduğunu bildiren gazete ayrıca Teknik Direktörümüz Christoph Daum’un telefonla yöneticilerimizi arayıp " Hem tekniği süper, hem de çok iyi bir markajcı. Sık sık hücuma çıkıyor. Brezilya savunmasının sağ kanadını çökertti. Tam aradığımız adam" dediği yine aynı gazetede yer alan haberin içinde yer almaktadır.

Teknik Direktörümüz Christoph Daum’la transfer konularının telefonla konuşulması gibi bir yöntem bugüne kadar hiç kullanılmamıştır. Gerektiğinde Teknik Direktör Kulübe çağrılır ve kendisi ile yüzyüze görüşülür.

Aynı gazetenin aynı sayfasındaki bir diğer haber ise Messina’da forma giyen tecrübeli futbolcu Amoruso ile ilgilidir. Bodrum’da tatil yapan orta saha oyuncusu Amoruso’ya kulübümüzün teklif yaptığını yazan gazete, Amoruso’nun "Yüzde 80 ihtimalle Fenerbahçe’ye gideceğim" dediğini yazmıştır.

Amoruso Türkiye’de Bodrum’da tatil yaptığı için Fenerbahçe’ye de gelebilir. Fenerbahçe adası içindeki çeşitli Restaurant ve cafe’lerde Türk kahvesi ile Ayvalık tostu yiyeceği, mesai saatleri içersinde de Fenerbahçe Spor Kulübünün kupalarla müzesini gezecek olması onun kendi tercihidir.

Sonuç itibariyle adı geçen gazetede yayınlanan her iki haber de tamamen habersizlikten ve Fenerbahçe Kulübü içinden yeterli bilgi alamayan gazetenin uydurma haberlerinin devamı olmayı sürdürmektedir.

Gerek Fenerbahçemizin büyük taraftarının, gerekse spor kamuoyunun bu haberlere itibar etmemeleri gerektiğini bir kez daha hatırlatırız.

Fenerbahçe Spor Kulübü
 
sanane

sanane

Üye
fener bi isler ceviriyo ama...
Bence yakinda buyuk bi bomba patlatacak.
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
hayrlısı!
robinho olmas da denilson olablr!
 
Quattro

Quattro

Üye
Valla fener bi işler çeviriyo ama napıyo bende anlamadım :rolleyes:
 

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
yaa her transfere bu değil diyo ne iş
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

X-LifeHard
Cevap
6
Görüntüleme
444
Consul9
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
500
Doğuş Pertez
arslansem
Cevap
4
Görüntüleme
393
Leo_Labrador
DiaBLoS
Cevap
4
Görüntüleme
511
DiaBLoS


Üst Alt