Fener ayak oyunlarıyla sampiyon oluyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fener ayak oyunlarıyla sampiyon oluyor..
Fener ayak oyunlarıyla sampiyon oluyor!..


Trabzonspor Başkanı Atay Aktuğ halka arz ile ilgili bilgi vermek için gittiği Almanya'da spor camiasını karıştıracak açıklamalar yaptı. Futbolun sadece sahada oynanmadığını belirten Aktuğ, "Şampiyonluğun iki yolu vardır. Ya takımınız çok güçlüdür başarılı olursunuz ya da Fenerbahçe gibi bir takım ayak oyunları yaparsınız. Bizim de şampiyonluk iddiamız sürüyor ama ayak oyunları bize uymaz" ifadelerini kullandı.


***

Fener'e ağır suçlama

Şampiyonluk için iki yol olduğunu söyleyen Trabzonspor Başkanı Aktuğ, "Ya takımınız iyidir başarırsınız ya da F.Bahçe gibi ayak oyunları yaparsınız" dedi.

BOMBALADI
Trabzonspor Başkanı Atay Aktuğ, halka arz edilecek Sportif AŞ hakkında yatırımcıları bilgilendirmek için gittiği Almanya'da, spor dünyasını karıştıracak açıklamalar yaptı. F.Bahçe'yi bir takım ayak oyunları yapmakla şuçlayan başkan Aktuğ şöyle devam etti:

BU BİZE UYMAZ
"Futbol sadece sahada oynanmıyor. Şampiyonluğa ulaşmanın iki yolu vardır. Birincisi iyi bir takıma sahipsinizdir, şampiyonluğa ulaşırsınız. İkincisi takım iyi olmaz, F.Bahçe gibi bir takım ayak oyunlarıyla şampiyon olursunuz. Ama bu Trabzonspor'a uymaz."

HAMİT GELMEDİ
Ligde şampiyonluktan vazgeçmediklerini belirten Aktuğ, Schalke'de oynayan Hamit Altıntop'la temasa geçtiklerini belirterek, "Kulübü onu bırakmak istemiyor. Kendisi de takımdan ayrılmak istemedi. Emre Belözoğlu ile ise ilgilenmiyoruz'' açıklamasını yaptı.

REKOR İSTİYORUZ
Halka arzla maddi olarak güçleneceklerini ifade eden Aktuğ, "G.Saray, F.Bahçe ve Beşiktaş bizden önce kurumsallaştı. Biz geç kaldık. Amacımız Trabzonspor Sportif'in halka arzında 35-40 bin taraftarı yakalamak. Bu konuda rekor kırmak istiyoruz'' dedi.
 


Gokhan43

Gokhan43

Üye
Ama bu çirkin sözlere FB Spor Kulubü yönetim kurulu gereken acıklamasını yaptı resmi fenerbahce sitesinde....
 
crawling

crawling

Üye
ben olsam hiç muhattap olmam elin başkanıyla konuşsun kendi kendine..
 

cosmokramer

Üye
yürekli adammış, çıkıp dobra dobra kimsenin söyleyemediği gerçekleri söylemiş...

helal olsun...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

-India-
Cevap
1
Görüntüleme
405
TheLastWarrior
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
450
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
434
Haydar
Kingmortall
Cevap
4
Görüntüleme
2K
esokmen


Üst Alt