Felipe Melo'ya büyük şok!

Sponsorlu Bağlantılar

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
Felipe Melo'ya büyük şok!


Brezilya milli takımı teknik direktörü Luiz Felipe Scolari 3 Mart’ta Güney Afrika ile oynanacak olan hazırlık maçı aday kadroyu açıkladı. Bu sezonki performansıyla milli takıma seçilebileceği söylenen Melo kadroya alınmadı.

2014’te düzenlenecek olan Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak olan Brezilya’da teknik direktör Luiz Felipe Scolari Güney Afrika maçının aday kadrosuna açıkladı. Şimdilik Avrupa’da oynayan futbolcuları açıklayan deneyimli teknik adam Brezilya’da forma giyen isimleri daha sonra açıklayacak.

16 kişilik liste şu isimlerden oluşuyor:

Julio Cesar (QPR), David Luiz, Ramires, Oscar, Willian (Chelsea), Dante, Rafinha (Bayern Münih),Thiago Silva (PSG), Daniel Alves, Neymar (Barcelona), Marcelo (Real Madrid), Luiz Gustavo(Wolfsburg), Paulinho (Tottenham), Fernandinho (Manchester City), Hulk (Zenit), Bernard (Shakhtar Donetsk)

Melo son dönemdeki performansıyla bütün dikkatleri çekiyordu. Brezilya ve Türk basınında çıkan haberlerde milli takım teknik direktörü Luiz Felipe Scolari'nin onu stattan canlı olarak izlettiği belirtiliyordu fakat Scolari bugün açıkladığı aday kadroda Felipe Melo'ya yer vermedi.

Kaka, Maicon ve Robinho gibi İtalya Ligi'nde top koşturan hiçbir oyuncu da kendisine kadroda yer bulamadı.

Melo hala seçilebilir!

Scolari 4 Haziran 2014'te Sırbistan ile bir hazırlık maçı yapacaklarını söylerken şu anda kadroda yer alamayan oyunculara da mesaj gönderdi: "1'den 10'a kadar bir skala oluşturacak olsam daha önce hiç seçmediğim oyuncuları seçme ihtimalime 10 üzerinden 10 veririm."
 


Üst Alt