Fazıl Say'ın Avukatı Açıklama Yaptı

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Fazıl Say'ın Avukatı Açıklama Yaptı


Twiter'dan paylaştığı bir yazı nedeniyle yargılanan ünlü piyanist Fazıl Say'ın avukatı Meltem Akyol mahkenin kararı hakkında ilk kez konuştu. Avukat Akyol'un açıklaması şöyle:


Yazılı ve görsel medyada müvekkilim Fazıl Say aleyhine açılan davada verilen mahkumiyet kararına ilişkin olarak, yapılan yorum ve tartışmalarda dikkatimizi çeken ve yanlış algılanan bir hususu düzeltme ihtiyacı doğmuştur. 'bilmem farkettiniz mi ama nerde yavşak adi magazinci hırsız şaklaban varsa hepsi allahçı, bu bir paradoks mu?' ifadesi Fazıl Say'a ait bir ifade olmayıp kendisine cevap olarak gönderilen bir tweetin tarafınca retweet edildiği bir ifadedir.


Ayrıca Fazıl Say 'Dün gece bu sayfada yazılanlar, rt edilenler, kimi insanların fikirleridir.(fikir başka başka olmasa … der Veysel) rahatsızlıkla ilgilenilmesin?' diyerek iradesini ve hakaret ve aşağılama kastı olmadığını da açıkça beyan etmiştir.


Görsel ve yazılı medyada bu ifadelerin müvekkilime ait ifadelermiş gibi yansıtılması ve bu nedenle kamuoyunda yanlış bir algı oluşmasını önlemek amacıyla bu bilgilendirme metnimizin ekinde tweete ait yazılı çıktı örneklerini sunuyorum.


Tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Fazıl Say vekili
Av. Meltem Akyol
 

Benzer Konular

greenmile
Cevap
29
Görüntüleme
2K
greenmile
greenmile
Cevap
13
Görüntüleme
1K
Praetor
HeiLmasTer®
Cevap
0
Görüntüleme
772
HeiLmasTer®
haydaravısyon
Cevap
3
Görüntüleme
4K
PremiumWork
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
596
Doğuş Pertez


Üst Alt