Fatihe Avrupa vetosu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
Fatihe Avrupa vetosu
Fatih'e Avrupa vetosu

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ömer Sarı, kaptan Fatih Tekke'yi takımı şampiyon yapmadan hiçbir yere göndermeyeceklerini söyledi. A Milli Takım'ın Bulgaristan ile oynadığı özel maçta milli forma altında bir gol kaydeden Fatih Tekke'yi bu maçta birçok ünlü takımın menajerinin de izlediğini hatırlatan Asbaşkan Sarı, "Fatih Tekke bana göre sadece Türkiye'nin değil, dünyanın en iyi forvetlerinden biridir. Ona teklif yapılması gayet doğaldır. Ancak biz kulüp olarak hep şunu söyledik. Fatih önce bizi şampiyon yapacak. Ondan sonra dünyanın sayılı kulüplerinden birine transfer olup Trabzon'u ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edecek. Aksi düşünülemez. Fatih her şeyin en iyisine layık bir oyuncumuz. Onunla gurur duyuyoruz; ancak bize resmi bir teklif yok" dedi.

Ankaragücü maçının zor geçeceğinin farkında olduklarını ifade eden Sarı, "Bizi zor bir maç bekliyor. Ankaragücü takımı oldukça genç ve dinamik bir ekip. Ama biz bu ligde şampiyonluk hedefliyorsak bu karşılaşmadan galip ayrılmak zorundayız. Bunu başaracak güce de sahibiz. İyi bir ekibimiz var. Takım içindeki ve dışındaki sıkıntıları da tam anlamıyla aşmış durumdayız. Geçmişi geride bıraktık. Gelecekten beklentilerimiz oldukça fazla" diye konuştu.
 


Salihyet

Salihyet

Üye
trabzonu bütünleyen oyuncu fatih tekke çünkü(bence)
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gitmek isteyen birisini göndermemekle ondan fayda sağlayamazlar bence.. ;)
 
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
bence artik biraksinlarda gitsin adam :off:
ayip yani :off:
adam daha naapsin :off:
 
SANCAR

SANCAR

Üye
böyle saçmalık olurmu
tamam fatih tekke iyi oyuncu
ama sampiyon olamamaları onun şuçu veya sorumluluğu değil ki :eksi:
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kesinlikle sancar... ;)
 
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
ne alak adam iyi oyuncu ama mal degilki satılasın nemiş sampiyon yapacakmıs ozman fb de alex sampiyonalr ligi sampiyonu yapmadan satmasın oldu ne alaka yaw.ben olsam fifa basvurup hakkmı ararım oda sözlesmesini uzatmsıs.ayrıca trabzonlu oldugum için ts yapacagı tepkiyi iyi bilirim..valla bilemem ne yapcaklarını hatırlarsanız ogun ve apdullahı :ehe:
 
abuvice

abuvice

Üye
olmaz öyle şey..! fatih avrupa hariç zaten türk takımlarında oynamaz.. aynı gökdeniz gibi.. ama fatih bize lazım... onun için yönetim yollamaz onu...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt