Fatih Terim'den Transfer Sinyali

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Fatih Terim'den Transfer Sinyali


Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Arena'da Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup eden Galatasaray'da Fatih Terim mücadeleden sonra açıklamalarda bulundu.


Başarılı teknik adam, ''Puan olarak diğer maçlardan bir farkı yok tabii ama ezeli rakibimiz olduğu için önem olarak bir kat daha arttı. Üst tarafı çok ilgilendiren bir maçtı. Oyuncularımı coşkularından, isteklerinden dolayı tebrik ediyorum. Seyircimiz de bugün yaptıkları koreografi ve oyuncularımızla tüm maç bütünleştikleri için teşekkür ediyorum. Maçtaki ilk golü bulduk. Daha sonra kendi hatamızdan gol yedik. Üçüncü gol de gelebilirdi. Burak'ın pozisyonu çok kritikti. İkinci yarı daha bilinçli, daha pozisyon bulan ve rakibe de pozisyon vermeyen bir anlayış içerisindeydik. Orta sahayı güçlendirdik, bu da avantaj oldu bizim için. Önemli bir maçta 3 puan kazanmak mutluluk vericiydi'' şeklinde konuştu.


Fatih Terim'in takımının performansıyla ilgili olarak, ''Dany de Semih de Riera da Eboue de goldeki hatanın dışında iyi direndiler. Orta sahamız önemli yardımlarda bulundu. Burak, Umut'la beraber hiç olmadığı kadar mücadele etti. Tamamen konsantre olduğunuzda böyle oluyor. Çok pozisyon ürettik. Maça baskılı başladık. Hamit'in direkten dönen topuyla hem moral zenginliği hem pozisyon zenginliğiyle giriş yaptık. Büyük maçları büyük oyuncular çevirir. Belki ilk yarıda herkes şikayetçidir Amrabat'tan ama çıkarmak istemedik. Hamit'in direkten dönen topu var. Bugün direkten döner, yarın içeri girer. O vurmaya devam etsin Hamit gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var'' ifadelerini kullandı.


Transferle ilgili açıklamalarda da bulunan Fatih Terim, "Transfer için maçların bitmesini bekliyoruz; ancak transfer yapmasak da kadroma güveniyorum. Büyük maçları iyi oynuyoruz ama bir iki takviye yapmayı düşünüyoruz. Ama şimdi mevki sormayın. Oyuncuyu da almış olmak için almayız. Bize bir katkı ve takviyede bulunacaksa alırız. Ama mevki ve isim sormayın" dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt