Fatih Terim'den Şok Sözler!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
Fatih Terim'den Şok Sözler!
19 Tem 2012 07:27 Samanyolu Haber

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, forma tanıtımı için Arena'da düzenlenen organizasyonda önemli açıklamalar yaptı.



Söze transferle giren ve “2-3 oyuncu daha alacağız” diyen Terim, Melo konusunda yönetime sitem etti: “Transferde önceliğimiz Melo olmalıydı.”

Brezilyalı için yapılan pazarlıkları aktaran Cim Bom’un hocası, “13 milyon Euro’dan başladık, 7’ye kadar indik. Sonunda da ‘bu iş olmuyor’ diyerek masadan kalktık, İtalyanlar (Juventus yetkilileri) panikledi. Birkaç gün daha bekleyeceğiz” dedi.

Galatasaray ’a haksızlık yapıldığını savunan Fatih Terim , “Uçakla giderken birileri bizi paraşütle indirmeye çalıştı” dedikten sonra ‘Rüya takım’ yakıştırması için şunları söyledi: “50-60 maç oynayacağız. Her oyuncunun yedeği olmalı. Elalem devre arasında bir oyuncuya 20 milyonlar verirken, biz 250 bin Euro’ya aldığımız Necati’yle şampiyon olduk.

Bu yıl gelenlerle gidenleri sayı olarak karşılaştırırsanız, gidenler daha çok. Maliyet olarak fazla açılmadık.”

Kırmızı Formayı Beğendi...

GSTV’ye 100 bin liralık yatırım gerektiğini ve bu miktarı karşılayacağını aktaran Fatih Terim, sezon sonunda yapmayı planladığı açıklama için de çarpıcı sözler söyledi: “Sözümü yemedim. Önümüzdeki günlerde önemli açıklamalarda bulunacağım.”

Terim, yeni sezon formalarından en çok kırmızıyı beğendiğini söyleyerek noktayı koydu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt