Fatih Terim'den Madride Gözdağı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Fatih Terim'den Madride Gözdağı
Fatih Terim İspanya'nın AS Gazetesi'ne kimseden korkmuyoruz diyerek cesur bir takım olduklarını dile getirdi.



Terim, "Real Madrid'in gücünü biliyoruz. Neler yapabileceğini biliyoruz. Dünyanın en iyi takımlarından biri var karşımızda. Ama bu demek değil ki hemen teslim olacağız. Maç 0-0 başlayacak. Bu skor aynı zamanda bizim istediğimiz bir skor. Ama asıl istediğimiz, asıl amacımız her iki maçta da Galatasaray'ın saygı duyulacağı bir iş çıkarmak olacak" diye konuştu.

"MOURİNHO'YA SAYGI DUYUYORUM"
Teknik direktör Fatih Terim, Mourinho ile çok önceden tanıştığını ve aralarında sıkı bir dostluğun bulunduğunu belirterek, muhabirin ikilinin Kayseri Kadir Has Stadı'nda ne konuştuğu yönündeki sorusuna, "İki arkadaşın yaptığı bir sohbetti. Eğer bunun içeriğinden size söz edersem arkadaşlığımıza zarar veririm ki bunu hiç istemem. Mourinho çok önemli bir teknik adam ve ona çok saygı duyuyorum. Çok farklı kültürlerde farklı ve önemli başarılar elde etti. Kendine has bir kişiliği var ve onu anlamayan birçok insan var" yanıtını verdi.

"CESUR BİR TAKIMIZ"
Turu geçmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyleyen Terim, İstanbul'da oynanacak rövanş maçında muhteşem bir atmosferin yaşanacağını belirterek, "Herkesin bildiği gibi bizim stadımızda harika bir atmosfer oluşuyor. Taraftarımızın desteği ile bu turu geçeceğiz. Real Madrid'e karşı forma giymek sadece Drogba ve Sneijder için bir fırsat değil. Bu tüm oyuncularım için geçerli. Tüm oyuncularım sorumluluğun farkında. Galatasaray'ın total bir futbol anlayışı var. Savunmada ve hücumda bir bütün olarak hareket etmek istiyoruz. Real Madrid'e saygı duyuyoruz. İki maç da çok zor geçecek. Biz cesur bir takımız, kimseden korkmuyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.
 


3r02

Üye
Biz rahat olan takımız keybetcek bişeyimiz yok :D
 
hikmet366

hikmet366

Üye
Biz Rahat bir takımımız kaybedecek bir şeyimz olsa .. oO
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt