Fatih Terim'den itiraf gibi sözler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Fatih Terim'den itiraf gibi sözler


[h=2]Eskişehirspor'la 0-0 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim bir şutları bile olmadığını ve galibiyeti haketmediklerini belirtti.[/h]
Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Eskişehirspor'la 0-0 berabere kalarak üst üste 10 maç kazanma şansını ve iki puanı kaybeden Galatasaray'da teknik patron Fatih Terim maçın ardından yayıncı kuruluş mikrfonlarına konuştu.
Tecrübeli teknik adam: "Pozisyon üretmekte zorlandık evet... Eskişehirspor bizden daha iyi oynadı tebrik ederim. Biz hakikaten bize yakışmayan bir oyun oynadık. Poziyon değil şutumuz yoktu neredeyse. Kötü oynadık ama buna rağmen bir puan sevindirici." ifadelerini kullanırken kötü zemin hakkında ise: "Saha herkes için kötüydü, Eskişehirspor için de aynıydı. Bu ancak küçük bir sebep olabilir. Herkes beraber kötü oynayınca maalesef çok pozisyon bulan, çok gol atan Galatasaray'ı göremedik. Oyun geçtikçe de zeminin daha da ağırlamaşı aleyhimize oldu. Değişiklik yapmak zorunda kaldık ama 3. değişikliği bile yapmadım. Bu havada girmek çıkmak kolay değil." dedi.

Kaybedilen iki puanla ilgili ise Terim: "Bu yollarda bu kayıplar var. Arada bir böyle durumlar için anlayış gösterelim oyuncularımıza... Kabul etmem mümkün değil ama bu kadar iyi giden bir takımın böyle bir mola hakkı var. Kazamıyorsan kaybetme kuralı bugün geçerliydi. Kazanmayı hiç haketmedik. Bugün biri kazansaydı bu Eskişehirspor olmalıydı." diyerek özeleştiri yaptı.

Terim sözlerini: "Burada sahanın müdürü kimse ona da teşekkür etmek boynumuzun borcu. Bu sahanın yetişmesi bile mümkün değildi. Ellerinden gelenin fazlasını yaptılar be yetiştirdiler. Onlara da teşekkükler. Eskişehirspor da güzel bir deplasman, bir futbol kenti. Onlara da başarılar." şeklinde tamamladı.


 


arslansem

arslansem

Üye
Dürüstlük önemli bir erdemdir.Canın sağolsun imparator :oke:
 
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
canın sağolsun fatih baba ADAMSIN
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt