Fatih Altaylıdan Riva Değerlendirmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
Fatih Altaylıdan Riva Değerlendirmesi
Satmakla bir yere varılmayacağını belirten Altaylı, "Hiçbir şey net değil. Modern tekniklerle bu iş yapılmalıdır" dedi
Böyle olmaz

Satmakla bir yere varılmaya-cağını belirten Altaylı, "Hiçbir şey net değil. Modern tekniklerle bu iş yapılmalıdır" dedi.

Cumartesi günü oylanacak Riva projesi iyiden iyiye Galatasaray'ın gündemine otururken, kongrede oy kullanacaklar arasında bulunan gazeteci-televizyoncu Fatih Altaylı'ya bu konudaki görüşünü ve oyunun rengini sorduk. "Hazıra dağ dayanmaz" mantığından hareket eden Altaylı, satmakla bir yere varılmayacağını ifade ederken konuyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. İşte Altaylı'nın anlattıkları:

FARK BÜYÜK
"Riva mantık itibariyle doğru bir projedir. Ama bugünkü yönetimin yapış şekliyle doğru olduğunu söylemek mümkün değil. 70-150 milyon dolar arası teklifler olduğu söyleniyor. Şimdi bu demek? 70-150 arasında yüzde 100'den fazla fark var. O zaman 70'den değil 150'den bahset. Şu ortadaki yönetimin kafasında hiçbir şey net değil. Net olan bir şey var, çok sıkışmış vaziyetteler. Özhan Canaydın kulübü 62 milyon dolarlık bir borca soktu. Bu kendi ifadesidir. Bu banka borcunun ödenebilmesi için böyle bir varlık satışı gerçekleştirmek istiyor.

BAĞ BAHÇE GİDİYOR
Geçtiğimiz haftalarda başkan ile eski başkan ve eski ikinci başkanlardan biriyle bir araya geldik. Riva projesi için destek istedi. Riva'da oyun planının ne olduğunu, sorduk. "Riva'yı sattın sonra ne yapacaksın?" dedik, cevap alamadık. Diyelim ki; bugün Riva'yı şu veya bu şekilde 70 milyon dolara sattılar ve kulübün 62 milyon dolarlık banka borcunu kapattılar. Peki sonra bir sonraki adım ne? 2-3 sene sonra yine 40-50 milyon dolar borç yapacaklar. Bu sefer de "Florya'yı satalım" diyecekler. Bu tam bir köylü anlayışı. "Tarlayı satalım, bağı satalım" sonra bir şey kalmadı.

GYO KURULMALI
G.Saray'ın 100 yıllık birikimini Özhan Canaydın satıp savıp borç ödüyor. Önemli olan bir proje ile karşıya çıkmak. Doğru olan şu; G.Saray'ın tek varlığı Riva değil. Florya var, Ali Sami Yen var. Bunun yanı sıra şirketleri var. G.Saray bunları ayrı ayrı ve hepsini doğru bir şekilde değerlendirmek zorunda. Modern tekniklerle bu işin yapılması gerekir. Bir gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulur. G.Saray'ın bütün mal varlıkları bu ortaklık içinde toplanır. Daha sonra bunlar halka açılır. Bunun yanı sıra bir arazi birleştirme şirketiyle oturulur, anlaşılır ve burada neler yapılacağı ortaya çıkarılır.

RİSKİNİ AZALTACAK
Anladığım kadarıyla Özhan Canaydın kendi riskini azaltmak istiyor, bir de tabii artık para bulur tarafı kalmadı. Yani oradan 10 milyon dolar buradan 20 milyon dolar, böyle iş dönmüyor artık. Ciddi rakamlar var ortada, futbolcuların paralarını alamadıklarını biliyoruz. Denizbank'tan 70 milyon dolar alıp kendi riskini sıfırlayıp rahat etmek istiyor. Ama bunun Galatasaray açısından çok doğru bir şey olmadığını hepimiz biliyoruz."
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kendisi yönetimdeyken neden bişeyler yapmamış..
 

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
sadece boş ve gereksiz açıklamalar.
 

CisSe

Üye
takmayın hepsi gereksiz
 

damadada

Üye
yahu parasızlıgın gozu cıksın fatıh altaylıya bıle yalan soylettırıyor
galatasaylıolarak başkan olmak ıstıyorum arkadaslardan oy almalıyım lutfen bana oyverınde hepsını bıguzel pataklıyım
bu şişkoların
işin şakası fatıh altaylı gereksız ütopya kuran bır ınsan degıldır ve oldukça sürrealist yaklasımları
olan bır beyefendıdır
fakat bahsettıgı rıva olacak gıbı gelmıyo ıcıme
sinmiyor
umarım yanılırım
serkan.......
 

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
birseyi biliyormus gibi yapılan acıklamalar sende yönetimdeydin neden yapmadın sen sadece o buyuk g.saray taraftarına kufur et okadar..
 

perfectlover

Üye
Sadece muhalefet olsun, Canaydın gitsin Cansun veya kendisine yakın bir başka insan başkan olsun diye yırtınan bir Fatih altaylı'dan hayır beklemeyin. Pazar günü herşey belli olur (Riva Projesi oylanacak). Bir fenerbahçeli olarak galatasaray için hayırlısı neyse o olsun diyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
364
tragedie
tragedie
Cevap
2
Görüntüleme
486
MetQ7
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
435
Kingmortall
haydaravısyon
Cevap
22
Görüntüleme
10K
mesutcinik


Üst Alt