Falcao: "Ligi Real'in önünde bitirmek istiyoruz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Falcao: "Ligi Real'in önünde bitirmek istiyoruz"
La Liga'da Barcelona'nın ardından 2. sırada bulunan Atletico Madrid'in Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao, mücadeleye devam edip sezonu Real Madrid'in önünde bitirmek istediklerini söyledi.

Haftasonu oynanacak Madrid derbisi öncesinde Goal.com'a konuşan 26 yaşındaki golcü, "Sezonu Real Madrid'in önünde bitirmek hepimiz için inanılmaz olacak. Bunu gerçekleştirirsek taraftarlarımıza harika bir armağan vermiş olacağız." dedi.

Ligde üst sıralarda yer almak için iyi bir başlangıç yapmak gerektiğini ve bunu gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını söyleyen başarılı oyuncu, "Barcelona'nın sadece 3 puan gerisindeyiz. Şampiyonlar Ligi potasında kalabilmek için mücadelemize devam etmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Teori olarak verdikleri mücadelenin sadece Barcelona ve Real Madrid'le olmadığını dile getiren yıldız oyuncu, "Sadece bu iki takıma odaklanarak değil diğer tüm maçlarımızı kazanarak şampiyon olabiliriz. O maçlardan puan alamazsak hiç bir şeyin anlamı kalmaz." açıklamalarını yaptı.

Diego Simeone geldiğinden bu yana anlayış olarak bir değişim geçirdiklerini ifade eden Falcao, "UEFA Kupası'nı kazandığımızdan bu yana takımda bir çok şey değişti. Artık katıldığımız her turnuvaya kupayı kazanmak için çıkıyoruz. Takım olarak bunu başarmayı seviyoruz." dedi.

İdolünün Brezilya Milli Takımı'nın efsanelerinden Ronaldo olduğunu belirten golcü oyuncu, "Her zaman Ronaldo Luiz gibi bir oyuncu olmak istedim. Futbolcu olmasaydım C.Ronaldo, Messi ve Iniesta da bu konudaki fikrimi değiştiremezlerdi." sözlerini sarfetti.

Kolombiya'da futbola başladıktan sonra Arjantin'e transfer olan Falcao, gençlik döneminde Şilili efsanevi oyuncu Marcelo Salas'ın da kendisine çok yardımda bulunduğunu dile getirirken, "River Plate'de birlikte oynadık ve o zaman onun ne kadar kaliteli bir golcü olduğunu daha iyi anladım." diyerek Salas için övgü dolu sözler kullandı.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Real madrid kazanır falcao ... :D
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
beraberlik yada atletico
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
İmkanı yok . :)
 
zaza

zaza

Üye
Atletico alir bence takim cok degisti.
 
esokmen

esokmen

Üye
Real almak zorundaa alacak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kdr05
Cevap
3
Görüntüleme
369
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
344
Haydar
Kingmortall
Cevap
2
Görüntüleme
411
Kingmortall


Üst Alt