Facebook yorumlarına fotoğraf ekleme özelliği

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Facebook yorumlarına fotoğraf ekleme özelliği





Facebook'un bugün(20.06.2013) düzenleyeceği basın toplantısında sır gibi sakladıkları gizemli yeni ürününü tanıtması bekleniyor. Facebook'un bu gizemi henüz çözülmeden Facebook'tan yeni bir sürpriz yenilik geldi. Fotoğrafların bazen kelimelerden daha etkili olduğunu göz önüne alan Facebook, iletilerin altındaki yorumlara artık fotoğraf eklenebileceğinin müjdesini verdi.


YORUMLARA FOTOĞRAF EKLEME DÖNEMİ

Bu yenilikten önce Facebook yorumlarının altına Imgur, Imageshack gibi fotoğraf paylaşma siteleri link vererek fotoğraf gömülebiliyordu. Bundan bu tür aracı sitelere gerek kalmayacak. Bu yeni özellikle yorumların altına direkt olarak istediğiniz fotoğrafı ekleyebileceksiniz.


MOBİL UYGULAMADA HENÜZ AKTİF DEĞİL

Diğer yandan Facebook'un mobil uygulamasında bu özellik henüz aktif değil. Şu an için yorumlara direkt fotoğrafla cevap verilemiyor ama görüntülenebiliyor. En yakın güncellemeyle mobil uygulamaya da bu özelliğin entegre edilmesi bekleniyor. Sosyal ağın web sürümünde ise yorumlara fotoğraf eklemek çok basit. İletinin yazılacağı kutunun yanındaki kamera ikonuna tıklayıp bilgisayarınızdan istediğiniz fotoğraf ya da görseli kolayca yorum olarak gönderebileceksiniz.

Facebook'un bu yeni özelliği biraz geç kalmış olsa da oldukça heyecan verici. Zira sadık Facebook kullanıcıları üçüncü parti sitelerden fotoğraf yüklerken zaman kaybetmekten şikayetçiydi. Bu nedenle yeni Facebook özelliği ile birlikte kullanıcıların yorumlar üzerinden sağladığı etkileşimi artıracağını söylemek mümkün.


haber 2 gün öncesine ait
 


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
mantıklı
 
marist

marist

Üye
Bir sayfa adresini yorum yaparken resim çıkıyordu.

- - - Eklendi - - -

Bir sayfa adresini yorum yaparken resim çıkıyordu.
 

Benzer Konular

Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
395
Buğra
TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
471
TheNightMare.
Cevap
6
Görüntüleme
2K
Eren Değerli


Üst Alt