Facebook yenilenen “Haber Kaynağı”nı duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Facebook yenilenen “Haber Kaynağı”nı duyurdu
Son yılların en çok kullanıcı sayısına sahip olan sosyal paylaşım platformlarından biri olan Facebook, kullanıcı sayısını artması ile birlikte pek çok yenilik ile sunulmaya devam ediyor. Facebook’un yeniden tasarlanmış ve yenilenmiş bölümlerinde biri de “Haber Kaynağı” oldu.



Facebook tarafından duyurusu gerçekleştirilen yeni Haber Kaynağı, resim ve video görüntülerinin çok daha fazla ön planda olması ile dikkat çekmekte. Özellikle fotoğraf ve albümlerdeki boyutların büyütüldüğü yenilik ile birlikte, Beğen sistemindeki yer alan ve pek çok kişinin beğenmiş olduğu sayfalar ile diğer paylaşımları da yine Haber Kaynağı içerisinde yer almakta.

Yeniden tasarlanmış olan bölüm ile beraber, kullanıcının arkadaş listesinde yer almayan kişilere ait olan paylaşımların durumlarında özel haber kaynağından takip edilmesine olanak sağlanmış. Yenilen Haber Kaynağının web versiyonu sunulmaya başlanmış durumda. Mobil cihazlar üzerinden kullanılabilecek mobil versiyonun ise önümüzdeki haftalar içerisinde kullanıcılara sunulması planlanıyor.
 


Legendary.

Legendary.

Üye
Değişik :hmmm :tşk:
 
Akıncı

Akıncı

Üye
:tşk:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt