Facebook uygulaması nasıl silinir / kaldırılır

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Facebook uygulaması nasıl silinir / kaldırılır
Android ile iOS işletim sistemli akıllı cep telefonlarınız ile tablet bilgisayarlarınızda Facebook uygulaması nasıl kaldırılır merak ediliyor. Facebook uygulamasını silme ile ilgili detaylar makalemizde yer alıyor.

Sosyal medya üzerinde en çok tercih edilen ve kullanılan uygulama bildiğiniz gibi Facebook uygulamasıdır. Facebook üzerinden istediğiniz gibi resim paylaşabilir,gündemi takip edebilir yada arkadaşlarınız ile konuşabilirsiniz. Bu özellikle tabiki sadece uygulamanın bir kısmıdır. Eğer sizinde bir facebook hesabınız varsa akıllı telefonunuzun işletim sistemine göre Facebook uygulamasını indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Peki bu uygulamadan rahatsız olduysanız ve artık kullanmıyorsanız telefonunuzdan nasıl silebilir yada kaldırabilirsiniz onu görelim..

Android işletim sistemi kullanıyorsanız
Android işletim sistemine sahip akıllı cihazlarda bu işlem için
-Cihazınızın Ayarlar uygulamasını Ayarlar açın.
-Uygulamalar veya Uygulama yöneticisi’ne dokunun.
-Yüklemesini kaldırmak istediğiniz uygulamaya dokunun. Uygulamayı bulmak için ekranı kaydırmanız gerekebilir.
-Yüklemeyi kaldır veya Devre dışı bırak’a dokunun.

İOS yani İphone cihazlarda uygulama kaldırmak için ise
Ana menüden Ayarlar — Genel — Saklama Alanı ve iCloud Kullanımı bölümüne geliniz. Buradan Alanı Yönet seçeneği üzerinden devam ediniz. Buradan silmek istediğiniz uygulamayı seçerek silme işlemini yapabilirsiniz.

Buradan istediğiniz gibi kullanmadığınız İOS uygulamaları kaldırabilirsiniz. Aynı zamanda hangi uygulamanın ne kadar alan olduğunuda öğrenebilirsiniz.
 
kralberk13

kralberk13

Üye
teşekkürler
 


Üst Alt