Facebook SIM Karta'da girmek üzere. ( Bilgiler )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
Facebook SIM Karta'da girmek üzere. ( Bilgiler )
Ünlü sosyal ağ kurumu Facebook'tan yepyeni bir atak gerçekleştirilmektedir.
Akıllı kart sektörünün en kıdemli isimlerinden birisi olan Gemalto, geliştirdiği yeni teknoloji ile Facebook'u SIM kartlara entegre etmeye hazırlandırabilmektedir.
Uygulamanın hayata geçirilmesi ile birlikte, Facebook bildirimleri SMS tarafından işleneceği için herhangi bir internet bağlantısına gerek olmadan hemen hepsine erişebileceksiniz. Böylece akıllı telefon ihtiyacı ortadan bir dereceye kadar kalkmış olacaktır. Bir dereceye kadar dememizin sebebi tüm Facebook işlevlerinin yapılamayacak olmasıdır.Mesela fotoğraf görüntülememiz doğal olarak mümkün olmayacak. Bununla beraber, durum güncellemelerinden, dürtmelerden veyahut arkadaş isteği gönderimlerinden haberdar olabileceksiniz.
Gemalto'nun çözümüne verdiği isim 'SIM kartlar için Facebook'. Kullanıcılar servisten belirli bir süre ücretsiz olarak faydalanıp sonra dilerlerse üyeliklerini başlatabilecekler. Operatörlerden bu tür bir girişime 'olur' çıkmama ihtimali zaten yok. Ne de olsa artacak SMS trafiği üzerinden ceplerini daha hızlı doldurmanın yolu açılmış olacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt