• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Facebook Mesenger'a Yeni Özellik

Sponsorlu Bağlantılar

hamzadernek

hamzadernek

Üye
    Konu Sahibi
Facebook Mesenger'a Yeni Özellik

Hergün defalarca ziyaret ettiğimiz ve uygulaması üzerinden arkadaşlarımız ile konuştuğumuz Facebook Mesenger'a kurtarıcı yeni bir özellik geliyor.


Yeni gelen bu özellik sayesinde arkadaşlarımızdan gelen sesli notları dinyemediğimiz bir ortamda sesli not içerisinde hangi konu olduğunun kısa bir bilgilendirilmesi sağlanacak.Bu bilgilendirme şöyle olacak;

Örneğin arkadaşınızdan sesli mesaj aldınız ancak dinleyebilecek ortamda değilsiniz Facebook Mesenger'a gelen bu yeni özellik sayesinde sesli mesajı dinlemeden altında not şeklinde beliren özeti okuyarak hangi konuyla alakalı olduğu hakkında bilgi sahibi olabilecekseniz.Bu özellik yardmıyla gelen sesli notlarınızdan dinlemeden azda olsa bilgi sahibi olabileceksiniz.

Şuan test aşamasında olan bu özelliğin kısa bir süre sonra tüm kullanıcıların kullanımına sunulacağına belirten Facebook yöneticisi özelliğin herkes tarafından beğenileceğini belirtti.

Kaynak :
 


Üst Alt