Facebook Arama Geçmişi Nasıl Silinir?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Facebook Arama Geçmişi Nasıl Silinir?
Milyarlarca kişinin kullandığı dünyanın en büyük ve en çok üyesine sahip olan sosyal medya platformu Facebook bildiğiniz üzere bütün kullanıcılarının verilerini çok büyük sunucularda saklıyor. Her gün yaptığınız bütün işlemler Facebook üzerinde kayıt altında tutuluyor. Yani kimleri aradınız, hangi görsellere baktığınız veya hangi gönderiler ile etkileşime girdiniz bütün bu bilgiler Facebook sunucularında depo ediliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu yazımda sizlere Facebook arama geçmişi nasıl silinir ? Onu anlatmaya çalışacağım. Elbette bizler her ne kadar site üzerinden mevcut yöntemler ile Facebook arama geçmişini silmeye çalışsak da eminim ki bu bilgiler halen saklanmaya devam ediyordur. Biz yinede mevcut imkanları kullanarak bilinen tüm Facebook arama geçmişini silelim.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öncelikle Facebook hesabınıza giriş yapın. Bilgisayar, tablet veya telefon fark etmeyecektir. Daha sonrasında sağ üst kısımda yer alan profil fotoğrafınızın üstüne tıklayın yani kendi profil bilgilerinizin yer aldığı sayfaya girin. Ardından yine sağ tarafta göreceğiniz "Hareketler Dökümü" seçeneğine tıklayın. Daha sonrasında sol tarafta yer alan menüden "Daha fazlası" seçeneğine tıklayın. Karşınıza aşağıdaki gibi "Arama Geçmişi" seçeneği gelecektir. Bu seçeneğe tıkladıktan sonra Facebook üzerinde yaptığınız bütün hareketlerin bir dökümünü yani Facebook arama geçmişini göreceksiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu noktadan sonra sayfanın sağ üstünde yer alan Facebook arama geçmişini sil butonuna basın ve daha önce site üzerinde yapmış olduğunuz bütün aramaların geçmiş kayıtlarını silin. Artık temiz ve arama kısmında öneriler yer almayan bir Facebook hesabına sahip olacaksınız. Bu yazımda sizlere kısaca Facebook hareketler dökümü nasıl silinir ? Onu basit bir şekilde anlattım umarım faydası olmuştur.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar



Üst Alt