F.Bahçe'nin hırçın çocuğu Lugano!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
F.Bahçe'nin hırçın çocuğu Lugano!
Fenerbahçe'de 5. sezonunu yaşayan Uruguaylı savunmacı Lugano, ligde ve Türkiye Kupası'nda gördüğü kartlarla dikkat çekiyor.










Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'u 4-2 yendiği maçın devre arasında Sezer ile yaşadığı olayın ardından kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Diego Lugano, hırçınlığıyla dikkati çekiyor.
Fenerbahçe'ye 2006-07'de sezon başladıktan sonra transfer olan ve 21 Ağustos 2006 yılında sözleşme imzalayan Uruguaylı futbolcu, sarı-lacivertlilerdeki 5. sezonunda ligde ve Türkiye Kupası'nda 6 kırmızı, 40 sarı kart gördü.
Sarı-lacivertli formayı ilk kez 2006-2007 sezonunun 4. haftasında Sakaryaspor maçında giyen Lugano, ilk sarı kartını 5. haftada Antalyaspor karşısında gördü.
Lugano, Fenerbahçe formasıyla ilk kırmızı kartını ise aynı sezon 6. haftada Sivasspor maçında görerek, sarı-lacivertli formayla çıktığı 3. lig maçında cezalı duruma düştü.
Uruguaylı futbolcu, 2006-07 sezonunda Beşiktaş ile yaptıkları Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında da uzatmada 2. sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
2. SEZONUNDA DERBİ MAÇLARDA KIZARDI
Uruguay Milli Takımı'nda da forma giyen Lugano, 2007-08 sezonunda ligde 6 sarı kart görürken, Türkiye Kupası'nda 2 kırmızı kart aldı.
Galatasaray ile Kadıköy'de yapılan Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında 82. dakikada 2. sarı karttan kırmızı kart gören Lugano, Ali Sami Yen Stadı'ndaki rövanş maçında ise henüz 26. dakikada yine 2. sarı karttan kırmızı kart görerek, takımını 10 kişi bıraktı.
Uruguaylı futbolcu, 2008-09 sezonunda ligde 8 sarı, 1 kırmızı, Türkiye Kupası'nda da 4 sarı kart gördü.
Lugano, ligin 27. haftasında Galatasaray ile Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan maçın 90 8. dakikasında futbolcular arasında saha içinde yaşanan olaylarda Semih ile birlikte kırmızı kart görmüştü.
İLK KEZ GEÇEN SEZON KIRMIZI KART GÖRMEDİ
Lugano, ilk kez geçen sezonu ligde ve Türkiye Kupası'nda kırmızı kart görmeden tamamladı.
Uruguaylı futbolcuya hakemler, 2009-2010 sezonunda ligde 6, kupada ise 3 sarı kart gösterdi.
BU SEZONA 'HIRÇIN' BAŞLADI
Diego Lugano, 2010-2011 sezonuna ise 'hırçın' başladı.
Ligin henüz 11. haftası geride kalırken, ilk 9 haftada gördüğü 4 sarı kartla 10. haftada cezası nedeniyle takımın Bursaspor maçında yalnız bırakan Uruguaylı futbolcu, cezasının ardından formasına kavuştuğu Eskişehirspor maçında bu kez kırmızı kart görerek, takımını devre arasında 10 kişi bıraktı. Lugano'ya en az 2 maç ceza gelmesi bekleniyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Da®kness
haltie

haltie

Üye
maç başı paraya oynamıyor sanırım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt