F.Bahçeli taraftarların Taurasi öfkesi

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
F.Bahçeli taraftarların Taurasi öfkesi
[h=2]Fenerbahçeli taraftarlar Diana Taurasi'ye küfretti, o da eliyle karşılık verdi.[/h]
F.Bahçeli taraftarlar eski yıldızları Diana 'ye maç boyunca küfürlü tepki gösterdi. G.Saraylı oyuncular, maçtan 45 dakika önce sahaya ısınmak için çıktı. Ancak Diana , sahaya çıkmadı. Karşılaşmaya başlama düdüğünden 10 dakika önce çıkan Diana , F.Bahçe taraftarının ingilizce küfürleri ile karşılaştı.

Sarı-lacivertliler 'F..k you Taurasi!' diye dakikalarca tempo tutup, F.Bahçe'de oynarken çok sevdikleri 'nin forması giymesini protesto ettiler. Protestolar maç sırasında da sürdü.

Taraftarlar devrenin bitimine 1.12 kala attığı basketle, 'ı 35-37 öne geçiren ancak, sağ ayağını burkarak yere düşen 'ye 'Ohhh!.. Ohhh!..' diye tempo da tuttu. de bu protestolara elini havaya kaldırarak karşılık verdi.
 


haltie

haltie

Üye
Kadına güvenmeyin kaçırın sonrada protesto edin olacak iş değil.
 
  • Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN|
arslansem

arslansem

Üye
Kadın bir kez daha doğru yaptığını anlamıştır :ehe
 
|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
bir fenerli olarak yapılan bu ayıbı asla tasvip etmiyorum. bu kıza çok büyük bir haksızlık yapıldı ve arkasından ülkesine gönderildi. yani arkasında durulmadı, desteklenmedi. bu hem bizim örfümüze, kültürümüze tersti hem de kulüp menfaatlerimize... inandıysan arkasında duracaktın, her ne pahasına olursa olsun. inanmadıysan da bugün kızı protesto etmeye hakkın yok. bu yapılan gerçekten ayıp ve fenerbahçe camiasına yakışmayan bir yanlışlık diye düşünüyorum. bu kız eğer fenerli yöneticilerin ihanetine uğramamış olsaydı kalkıp en büyük rakibine asla transfer olmazdı, o da bu vefasızlığı böyle cezalandırmış oldu. durum bundan ibaret.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Yapılanlar tabi ki hoş değil . Tasvip etmemiz de mümkün değil ...
Ama Fenerbahçe sonuna kadar Taurasi nin arkasında durmuştur ... ( Bunu taurasi nin kendisi de söylüyor ) Doping olayının da sonuna kadar üzerine gitmiştir ... Nitekim de , karar oyuncunun ve Fenerbahçenin lehinde olmuştur ...


Atıp tutanlar , buyrun bu haberi okuyunuz ... :oke:



Bu da Fenerbahçenin resmi sitesi ...
:oke:







 


Üst Alt