F.Bahçe'den Sadri Şener'e sessiz yanıt

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
F.Bahçe'den Sadri Şener'e sessiz yanıt
Fenerbahçe yönetimi'ne taş atan Sadri Şener'e cevap gelmedi.









Trabzon'un liderliği kaybetmesinin ardından Başkan Şener'in F.Bahçe'yi hedef alan açıklamaları muhatap bulmadı. Yöneticiler, "Kimseyle polemiğe girmeyiz" dedi.


ŞENER ÇOK ÖFKELİ
F.Bahçe'de sezonun ilk haftasının ardından gelen liderliğin keyfi yaşanıyor. Trabzon'un evinde Kayseri ile berabere kalmasının ardından averajla liderlik koltuğuna yerleşen sarı-lacivertlilerin mutluluğu da kolay kolay bozulacak gibi görünmüyor.


Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in, F.Bahçe'yi hedef alan sözleri karşısında sessiz kalacaklarını söyleyen yöneticiler "Kimseyle polemiğe girmeyiz" açıklamasını yaptı.

Liderliğin kaybedilmesinin ardından "Aykut Kocaman sonunda amacına ulaştı ancak bunlar bir teknik adamın sözleri olamaz. Arkasında başkaları var" diyerek F.Bahçe Yönetimi'ne taş atan Şener'e cevap gelmedi. EN GÜZELİ SUSMAK
İkinci yarının başlarında Şenol Güneş ile Aykut Kocaman arasında yaşanan polemiğin aksine, F.Bahçe Yönetimi sağduyulu bir tutum sergileyerek, Şener'in açıklamalarına karşı sessiz kalma kararı aldı.

Sarı-lacivertlilerin, "Şampiyonluk yarışı çok hararetli geçiyor. Ligin alt sıralarında da büyük bir mücadele var. Herkes konuşuyor. Bir de biz sesimizi yükseltirsek tansiyon hepten artar" düşüncesiyle sustuğu öğrenildi.

Aziz Yıldırım'ın Kulüpler Birliği Başkanı olması sebebiyle yapılacak bir açıklamanın yanlış yerlere çekilebileceğini de hesaba katan yönetim ayrıca tartışmanın içine girip istim üstündeki takımın havasını bozmak da istemiyor.

Türkiye
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
ne oldu sadri zorunamı gitti :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
369
DiaBLoS
komando04
Cevap
0
Görüntüleme
502
komando04
Fenerbahçe-
Cevap
1
Görüntüleme
403
Haydar
Kingmortall
Cevap
2
Görüntüleme
393
DiaBLoS


Üst Alt