F.Bahçe'de kimler gidecek kimler kalacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
F.Bahçe'de kimler gidecek kimler kalacak?
Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu transferler ve özelikle gitmesi muhtemel isimlere dair çarpıcı açıklamalar yaptı.









Şekip Mosturoğlu her alanda transfere önem verdiklerini ve taraftarın beklentisi arttığı için yeni sezonda işlerinin daha zor olacağını söyledi.
GÜIZA'YI ALDIĞIMIZ PARADAN ÜSTE SATMAYA ÇALIŞMIYORUZ
İlk olarak takımın kanayan yarası haline gelen Guiza için açıklamalarda bulunan Asbaşkan Mosturoğlu, "Güiza uzun süreli bir sözleşme yapabileceği kulüp bulmaya uğraşıyor. Bizde gitmesi için elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz. Kendiside bunun için uğraşıyor" dedi.
Mosturoğlu, sözlerine söyle devam etti; "Güiza'ya verdiğimiz paranın amortismanını sağladık. Bu nedenle Guiza'nın transferini zorlaştıracak bir para beklentimiz olduğunu sanmıyorum. Fubolculara alırken ödediğiniz parayı zaten onların performansından yararlanarak amortise ediyorsunuz. Sözleşmeleri bittiğinde de çok az bir süre kaldığında da o parayı talep etmenin bir anlamı yok."
GÜİZA VE BİLİCA ARTIK FENERBAHÇE'DE OYNAMAYACAK
Bilica'nın durumunun da aynen Guiza gibi olduğunu söyleyen Şekip Mosturoğlu, "O da uzun süreli anlaşma yapacak bir takım arıyor ve bizde bu konuda kendisine yardımcı oluyoruz. Bilica ve Guiza önümüzeki sezon Fenerbahçe'de olmayacak" dedi.
BARONİ VE ANDRE SANTOS FENERBAHÇE'DE FUTBOLU BIRAKMAK İSTİYOR
Cristian Baroni ve Santos konusuna da değinen Mosturoğlu, "İkisiyle de bire bir görüştüm. İkiside Türkiye'den ve Fenerbahçe'den çok memnunlar. Hatta futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyorlar. Tabiki bunlar da bize mutluluk veriyor. Her ikisininde gitme isteği hiç yok" şeklinde konuştu.
YOBO'NUN KALMASINI BİZDE EN AZ ONUN KADAR İSTİYORUZ
Yobo'nun kalmasını istediklerini vurgulayan Şekip Mosturoğlu, "Bizde Yobo'nun kalmasını Yobo kadar istiyoruz. Transferde belirlediğimiz bir strateji var. Yobo'nun transferinde de belirlediğimiz koşullar çercevesinde bir-iki haftaya kadar kalması yönünde sonuçlanacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
BEKLENTİ BÜYÜK İŞİMİZ DAHA ZOR
Bu sezon sadece futbolda değil diğer sportif dallarda da başarı göstererek 5'te 5 yapılmasının önümüzdeki sezon kendileri için baskı oluşturup oluşturmadığının sorulması üzerine Mosturoğlu esprili yanıt verirken "Önümüzdeki sezon 5'te 6 yapmayı planlıyoruz. Her sene her dalda amacımız şampiyon olmak. Her zaman derece yapmaya uğrasıyoruz. Her branşta transferleri önemsiyoruz. Rakiplerimizde 5'te 5 yapmamamız için daha fazla uğraşacaklar" dedi.
 


OğuzcanAbi

Üye
GÜIZA'YI ALDIĞIMIZ PARADAN ÜSTE SATMAYA ÇALIŞMIYORUZ

satarız inş :ehe
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Baroni de kalıyor mu yani ? ...:allalla:
 
technoblue

technoblue

Üye
baroni neden kalıyor anlamıyorum. pek bir artısı yok takıma yani bi selçuk'tan bi özer'den üstün oynadığı söylenemez.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Baroni kötü bir topçu değil , fakat ondan çok daha iyi - hızlı bir orta saha oyuncusu almalıyız ...
 
mobilegeek

mobilegeek

Üye
Oley Guiza ve Bilica gidiyor. :oke:
 
greenmile

greenmile

Üye
baroni yi ben beğeniyorum adam son haftalarda klasını gösterdi. eskiden bu adam çalım atıyor mu derdim ama gördüm atabiliyormuş
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Süratı da var , ama çok nadir kullanıyor ...:ehe Kötü topçu değil ama daha iyisi alınabilir ...
 
arslansem

arslansem

Üye
Bu kadroyla Avrupa'da işi zor Fenerbahçe'nin.Orta sahaya ve sağ kanata takviye lazım bence :hmmm Avrupa'da Mehmet Topuz'un karşısında sağ kanatta bir adam dikildiğinde orta sahayı geçemez.Emre'nin yanına da çift yönlü orta saha oyuncusu lazım sağlam.Tabi Avrupa'da ciddi başarı isteniyorsa :oke: kadro korunursa zaten anlarız niyetlerini :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt