F.Bahçe'de Emre Belözoğlu mucizesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
F.Bahçe'de Emre Belözoğlu mucizesi
İlk yarıyı kapattığı açıklanan Emre Belözoğlu için mucizevi bir olay gerçekleşti..








Adalesindeki sakatlık nedeniyle ligin ilk yarısını kapattığı açıklanan Fener'in yıldızı, mucizevi bir iyileşme gösterdi. Hafta içinde idmanlara başlayacak olan Emre, iki hafta içerisinde takıma katılacak. Son iki sezondur Fenerbahçe'nin en çalışkan oyuncusu olarak ön plana çıkan Emre Belözoğlu'nun sakatlık sürecinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Önceki hafta Kadıköy'de Eskişehirspor'la oynanan maçın 32. dakikasında sakatlanarak oyunu terk eden milli futbolcunun, tahminlerden çok önce sahalara döneceği ortaya çıktı.
Sağ arka üst adalesinde oluşan derin yırtık nedeniyle yapılan ilk kontrollerde 6 hafta kadar forma giyemeyeceği açıklanan Emre'nin, hafta içerisinde hafif tempolu çalışmalara başlayacağı ifade edildi. Küçük çaplı bir tıp mucizesi yaşayan yıldız oyuncunun, iki hafta içerisinde de takımla birlikte antrenmanlara başlayabileceği ve ilk yarının son maçlarında görev yapabileceği öğrenildi. Emre'nin sakatlık sürecinde kendisine çok iyi baktığı ve sağlık ekibinin belirlediği tedavi programına harfiyen uyduğu için sahalara dönme süresinin kısaldığı kaydedildi.
Takımı yalnız bırakmadı
Hafta içinde Fenerbahçe Ülker-Siena basketbol maçında Sinan Erdem Spor Salonu'na giderek Sarı-Lacivertli ekibe destek veren Emre, dün de takım arkadaşlarını Gaziantep deplasmanında yalnız bırakmadı. Yıldız oyuncu dün öğle saatlerinde asbaşkanlardan Cihan Kamer ile birlikte Antep'e uçtu. Emre maç öncesinde de takım arkadaşlarını bir an olsun yalnız bırakmadı.
 


redmullet

redmullet

Üye
oww çok iyi emre nin eksikliği çok hissediliyo
 
haltie

haltie

Üye
Fenerbahçe için önemli bir futbolcu yokluğunda fenerbahçe zorlanıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt