F.Bahçe Kartta 193 bin üyeye ulaştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
F.Bahçe Kartta 193 bin üyeye ulaştı
Yönetimin 5 yıl önce taraftarlar için hayata geçirdiği F.Bahçe Kart'ta 193 bin üyeye ulaşıldığı, hedefin 200 bin üye olduğu açıklandı. Resmi siteden yapılan açıklamada "M.United, Barcelona, R.Madrid, B.Münih gibi kulüpleri geride bıraktık. Şimdi sırada, 200 bin üye sayısına ulaşmak var.











F.Bahçe'nin taraftarı, bir takımın taraftarı olmak ile ona sahip çıkmak arasındaki farkı ortaya koymaktadır.Bu sebeple, ulaştığımız rakamlar itibariyle dünya devi olarak kabul edilen kulüpleri bile geride bırakan F.Bahçe Taraftar Kart için, 200 bin sayısı bir hayâl değil sadece 300- 400- 500 binlere ulaşmak için bir geçiş noktasıdır" denildi.
Bilindiği gibi bu kartlar, kulüplere büyük bir gelir kaynağı sağlıyor.. F.Bahçe'nin de bu projeden şu an yılda 10 milyon TL kazandığı tahmin ediliyor.
F.Bahçe bizi çoktan geçti
G.Saray eski yöneticisi Ergun Gürsoy, F.Bahçe'nin kendilerinin çok önünde olduğunu söyledi.. Gürsoy'un sözleri şöyle: "Adnan Polat en kolay başkan olan kişidir. Tayin ile gelmiş gibi bir durum var. Ve hiç başarılı değil.F.Bahçe'nin büyüme hızı biraz duruldu ama birçok branşta hâlâ bizden önde gidiyor. Mesela basketbolda, voleybolda, kız takımlarında bayağı başarılılar. Yani başarı futbolla ölçülmüyor. F.Bahçe'nin, G.Saray'ın önünde olduğu gerçek."

Vatan
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Onur Saka
Cevap
2
Görüntüleme
521
zibidi39
Kingmortall
Cevap
4
Görüntüleme
2K
esokmen
'Davut
Cevap
2
Görüntüleme
495
Marchegiani
schumici
Cevap
10
Görüntüleme
890
schumici
ouSahin
Cevap
15
Görüntüleme
787
hacker_akbal


Üst Alt